Libnet.ro
UNICEF

21:30

Florin Citu, taxat de o prezentatoare Antena 3. Cu ce greseala a fost prins premierul tarii

Playtech Playtech,
Florin Citu, taxat de o prezentatoare Antena 3. Cu ce greseala a fost prins premierul tarii

Noul premier Florin Citu, a devenit mai nousubiect pentru orele de gramatica, tinute in prime time de Antena 3. Nu ne mai intereseaza economia sau bugetul, ci gramatica limbii romane. Nu sunt de actualitate victimele de la Matei Bals, dar sunt de actualitate adjectivele si formulele adverbiale. Florin Citu, tema pentru gramatica limbii romane Conform . continuă pe Playtech

Reactia lui Florin Citu dupa ce a aflat ca la Apele Romane a fost angajata ca inginer o ospatarita care nu stie nici macar cum se masoara debitul unui rau

Premierul Florin Citu a reactionat miercuri dimineata la dezvaluirea jurnalistilor de la Recorder care au aratat cum la Apele Romane a fost angajata politic pe postul de inginer o tanara care nu a reusit sa raspunda nici macar unor intrebari banale puse de un director tehnic.

Florin Citu: Sporurile din sistemul bugetar se dau dupa ureche. Vor disparea. Sa scrii la calculator nu este conditie vatamatoare

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca a terminat analiza privind sporurile din sistemul bugetar, si va prezenta public, in perioada urmatoare, modificarile pe care le face in legea salarizarii unitare in acest an. Cea mai importanta modificare este sa faci legatura intre performanta si venit.

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Este o veste buna, elevii vor fi protejati

Premierul Florin Citu a transmis, marti seara, pe Facebook ca redeschiderea scolilor este o veste buna mai ales ca multi angajati din invatamant si-au exprimat disponibilitatea pentru vaccinarea anti-COVID-19.

Florin Citu a adus in cancelaria sa un fost secretar de stat in guvernarea Nastase si consilier al fostului primar Sorin Oprescu

Victor Florin Dumitriu 57 ani) este unul dintre noii consilieri de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii semnate de premierul Florin Citu. Acesta a detinut mai multe functii in timpul guvernarii Nastase si a fost consilier pe probleme economice al fostului primar al Bucurestiului Sorin Oprescu. Victor Florin Dumitriu este un apropiat al lui Florin Citu. De altfel, a fost consilierul acestuia si la Ministerul Finantelor. in 2012 a candidat pe listele partidului infiintat de Dan Diaconescu.

Florin Citu a sporit puterile directorului sau de cabinet si le-a minimalizat pe cele ale sefului cancelariei O decizie a premierului fenteaza intelegerile din coalitia de guvernare

Premierul Florin Citu s-a asigurat, printr-o decizie publicata in Monitorul Oficial, ca oamenii sai apropiati vor fi cei care vor controla activitatea Cancelariei prim-ministrului. Potrivit unei cutume guvernamentale, persoanele care coordoneaza Cancelaria sunt oameni apropiati si de incredere ai premierului, insa negocierile dintre PNL si USR-PLUS nu au tinut cont de acest lucru. Astfel, Florin Citu s-a trezit in situatia ca seful Cancelariei sa fie impus de USR-PLUS, iar persoana propusa pentru aceasta functie sa fie departe de ceea ce inseamna anturajul premierului, chiar daca pana sa intre in PLUS, aceasta a fost multi ani membru PNL. in aceste conditii, Citu a emis o decizie prin care a limitat foarte mult atributiile sefului cancelariei, sporindu-le pe cele ale sefei sale de cabinet.

Fostul ministru al Sanatatii Victor Costache, numit consilier onorific al premierului Florin Citu

Victor Costache, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ludovic Orban, a fost numit consilier onorific al prim-ministrului Florin Citu, potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial.

Florin Citu: Ma intereseaza sa vedem ce s-a facut dupa tragedia de la Piatra Neamt. A existat o ancheta, a existat un plan de masuri si vreau sa vad daca acelea au fost implementate (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca analizeaza mai multe rapoarte pentru a vedea ce masuri au fost luate dupa tragedia de la Piatra Neamt, din noiembrie 2020. in ceea ce priveste incendiul de s.

Victor Costache, numit consilier onorific al premierului Florin Citu

Victor Costache a fost numit consilier onorific al premierului Florin Citu, potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial. Potrivit documentului,activitatea lui Costache nu va fi.

Fostul ministrul a Sanatatii Victor Costache, noul consilier onorific al premierului Florin Citu

Fostul ministru al Sanatatii Victor Costache a fost numit, luni, consilier onorific al premierului Florin Citu, functia nefiind remunerata.

Marcel Ciolacu il critica dur pe Florin Citu, intr-o postare pe Facebook

Marcel Ciolacu a afirmat ca Florin Citu, atunci cand era ministru de Finante a taiat investitiile in spitale pana la 2,5%, iar totalul cheltuielilor cu personalul din snatate, salarii si sporuri, a fost sub 9%. Sa te folosesti de mortii de la Matei Bals pentru a-ti argumenta austeritatea ne arata, Citule, ca esti expresia cinismului pe care aceasta putere le-o arata romanilor, zi de zi, i-a transmis liderul PSD actualului premier.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )