Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache despre Ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale: Le-am scris eu si consiliera mea. Le-am sustinut ca deputat, mi le-am asumat ca ministru

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache despre Ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale: Le-am scris eu si consiliera mea. Le-am sustinut ca deputat, mi le-am asumat ca ministru

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, referitor la cele doua proiecte de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale care vizeaza inclusiv o amnistie mascata) ca le-a scris impreuna cu consiliera sa si ca le-a sustinut si in perioada in care era deputat, iar acum si le asuma ca ministru. Ministerul Justitiei va organiza, luni, o dezbatere pe tema celor doua proiecte de ordonanta, la care presa nu are acces. Ora 14:15: Ministerul Justitiei a anuntat sambata ca permite accesul presei la dezbaterea privind ordonantele de gratiere si de modificare a Codurilor, dupa ce, initial, anuntase ca presa nu va avea acces. Accesul presei va fi permis fara camere de filmat, din lipsa de spatiu, spun reprezentantii Ministerului. continuă pe Hotnews

Florin Iordache, despre ordonantele privind gratierea: Le-am scris eu si consiliera mea

ACTUALIZARE 13:55 Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat referitor la cele doua proiecte de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor, ca le-a scris impreuna cu consiliera sa si ca le-a sustinut si in perioada in care era deputat, iar acum si le asuma ca ministru, potrivit Hotnews. ro.

Florin Iordache despre Ordonantele gratierilor: Le-am scris eu si consiliera mea. Este o initiativa a mea ca deputat si apoi asumata ca ministru

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, referitor la cele doua proiecte de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale care vizeaza inclusiv o amnistie mascata) ca le-a scris impreuna cu consiliera sa si ca le-a sustinut si in perioada in care era deputat, iar acum si le asuma ca ministru.

VIDEO Florin Iordache, despre ordonantele de urgenta privind gratierea si amnistia: Luni anuntam punctul de vedere. Deocamdata sunt doua proiecte aflate in dezbatere

Florin Iordache, ministrul Justitiei, a declarat joi pentru Realitatea TV ca ministerul isi va anunta luni pozitia privind proiectele de ordonante de urgenta de gratiere si de modificare a Codului Penal, aspru criticate de societatea civila si partenerii Romaniei. Iordache a folosit formula deocamdata sunt doua proiecte aflate in dezbatere atunci cand s-a referit la cele doua proiecte de OUG, fara sa explice de ce a spus deocamdata.

Ministerul Justitiei anunta luni punctul sau de vedere cu privire la Ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal: CSM nu s-a pronuntat pe fond

Florin Iordache, ministrul Justitiei, a declarat joi pentru Realitatea TV ca ministerul va anunta luni pozitia privind proiectele de ordonante de urgenta de gratiere si de modificare a Codului Penal, aspru criticate de magistrati, societatea civila si partenerii Romaniei. El a subliniat ca plenul Consiliului Superior al Magistraturii s-a pronuntat doar pe urgenta, cand a dat avizul negativ, nu si pe continut si oportunitate.

Ministerul Justitiei organizeaza luni o dezbatere publica pe proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Ministerul Justitiei anunta ca va organiza, in 30 ianuarie, o dezbatere publica privind proiectele de ordonanta de urgenta care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, inscrierea participantilor urmand sa se faca pana vineri, in limita capacitatii de 50 de locuri a salii unde va avea loc dezbaterea.

CSM analizeaza miercuri solicitarea Ministerului Justitiei de avizare a proiectelor privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Consiliul Superior al Magistraturii va analiza, miercuri, solicitarea Ministerului Justitiei privind avizarea proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea unor pedepse si pentru modificarea si completarea Codurilor penale.

Surse: Guvernul Grindeanu NU renunta la Ordonantele privind gratierea si amnistia. Ministrul Iordache ia in calcul asumarea raspunderii in Parlament (VIDEO)

Guvernul Grindeanu nu vrea sa renunte la Ordonantele de Urgenta privind amnistia si gratierea, iar ministrul Justitiei, Florin Iordache, ia in calcul inclusiv asumarea raspunderii in Parlament,.

Guvernul Grindeanu NU renunta la Ordonantele privind gratierea si amnistia. Ministrul Iordache ia in calcul asumarea raspunderii in Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Iordache va anuntalunisub ce forma vor fiadoptate cele doua proiecte. Pana atunci, insa, el se va gandi ce va alege intre ordonante de urgenta,.

Lista reactiilor negative fata de ordonantele privind gratierea si amnistia mascata

Proiectele de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si amnistia mascata au atras critici dure, in ultima saptamana, din partea multor institutii si organizatii. Practic, au curs reactiile negative, de la presedintele Romaniei, societate civila, magistrati si sindicate, pana la ambasadori si Comisia Europeana. Cel mai vehement s-au manifestat cetatenii simpli, zeci de mii de oameni iesind in strada pentru a protesta fata de intentia Guvernului de a aproba aceste proiecte de acte normative.

Sedinta CSM pentru avizarea proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se intruneste miercuri pentru a analiza proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale, trimise de Ministerul Justitiei pentru avizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )