Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Iordache, despre rezolutia PE pe justitie si MCV: Legislatia din Romnia poate fi un exemplu si pentru cei care critica / Sa fie mai atenti; sa citeasca mai bine

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache, despre rezolutia PE pe justitie si MCV: Legislatia din Romnia poate fi un exemplu si pentru cei care critica / Sa fie mai atenti; sa citeasca mai bine

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat miercuri, despre urmatorul raport MCV si rezolutia Parlamentului European privind justitia din Romania, ca legislatia romaneasca in domeniul justitiei poate fi un exemplu, iar criticii ei sa citeasca mai bine. continuă pe Hotnews

Florin Iordache, despre decizia CCR privind completurile de cinci judecatori: Pana si inalta Curte trebuie sa respecte legea

Social-democratul Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, a declarat miercuri, referindu-se la faptul ca CCR a stabilit ca exista un conflict juridic de.

Florin Iordache despre decizia CCR: Avem o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri, dupa decizia CCR, ca exista o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte. Eu v-am spus.

Florin Iordache, despre declaratia dura a lui Klaus Iohannis: A intrat in campanie cu atacuri care nu-si au locul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat marti, la Parlament, ca prin acuzatiile aduse de Klaus Iohannis, seful statului arata ca a intrat in campanie electorala si a precizat c?.

Florin Iordache, Comisiei de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca le-a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este exclus ca PSD sa renunte la infiintarea sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Florin Iordache, catre Comisia de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este exclus ca PSD sa renunte la.

Daca avem o lege, si inalta Curte trebuie sa o respecte

Presedintele comisiei speciale privind legile justitiei, Florin Iordache, afirma ca inalta Curte de Casatie si Justitie trebuie sa respecte legea in ceea ce priveste completele de cinci judecatori.

Iordache despre decizia CCR: Dosarele care se afla pe rol acum, fara ndoiala trebuie toti cei 5 sa fie trasi la sorti

Presedintele comisiei privind legile justitiei, Florin Iordachen a declarat miercuri, dupa decizia CCR ca exista o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte. Iordache a precizat ca in cazul dosarelor care au fost solutionate le va da posibilitatea celor nemultumiti sa solicite in instanta faptul ca acel complet a fost nelegal constituit.

Ce spunea Florin Busuioc despre programul sau incarcat: O sa am destule ore de somn cand totul se va savarsi

Florin Busuioc a facut infarct, marti seara, pe scena, in timpul unui spectacol in Craiova. La fata locului a fost chemata o ambulanta SMURD, iar acestuia i s-a acordat ingrijiri la fata locului. in cursul.

Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este constient. Transferul la Bucuresti este riscant

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marti noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat ca starea vedetei ProTV este mult mai buna, dar Busu este in continuare sedat.

Florin Jianu, despre digitalizare: Ati observat ca n Romnia 7 oameni din 10 cara o hrtie? Daca ne uitam pe strada e cineva cu o hrtie

In Romania sunt legi care vizeaza mediul de afaceri care se aplica din anii '60-'70 si niciun parlamentar nu se uita la un proces de simplificare a birocratiei, sustine Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )