Libnet.ro
UNICEF

16:45

Florin Iordache despre decizia CCR: Avem o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte

Antena3 Antena3,
Florin Iordache despre decizia CCR: Avem o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri, dupa decizia CCR, ca exista o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte. Eu v-am spus. continuă pe Antena3

Florin Iordache, despre decizia CCR privind completurile de cinci judecatori: Pana si inalta Curte trebuie sa respecte legea

Social-democratul Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, a declarat miercuri, referindu-se la faptul ca CCR a stabilit ca exista un conflict juridic de.

Iordache despre decizia CCR: Dosarele care se afla pe rol acum, fara ndoiala trebuie toti cei 5 sa fie trasi la sorti

Presedintele comisiei privind legile justitiei, Florin Iordachen a declarat miercuri, dupa decizia CCR ca exista o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte. Iordache a precizat ca in cazul dosarelor care au fost solutionate le va da posibilitatea celor nemultumiti sa solicite in instanta faptul ca acel complet a fost nelegal constituit.

Daca avem o lege, si inalta Curte trebuie sa o respecte

Presedintele comisiei speciale privind legile justitiei, Florin Iordache, afirma ca inalta Curte de Casatie si Justitie trebuie sa respecte legea in ceea ce priveste completele de cinci judecatori.

Florin Iordache, despre rezolutia PE pe justitie si MCV: Legislatia din Romnia poate fi un exemplu si pentru cei care critica / Sa fie mai atenti; sa citeasca mai bine

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat miercuri, despre urmatorul raport MCV si rezolutia Parlamentului European privind justitia din Romania, ca legislatia romaneasca in domeniul justitiei poate fi un exemplu, iar criticii ei sa citeasca mai bine.

Florin Iordache, despre declaratia dura a lui Klaus Iohannis: A intrat in campanie cu atacuri care nu-si au locul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat marti, la Parlament, ca prin acuzatiile aduse de Klaus Iohannis, seful statului arata ca a intrat in campanie electorala si a precizat c?.

Codul de procedura civila, modificat in acord cu decizia CCR. Anuntul facut de Comisia Iordache

Comisia speciala parlamentara privind legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a modificat, marti, Codul de procedura civila in acord cu decizia CCR din 4 iulie, actul normativ urmand sa intre.

Codul de procedura civila, modificat in acord cu decizia CCR

Comisia speciala parlamentara privind legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a modificat, astazi, Codul de procedura civila in acord cu decizia CCR din 4 iulie, actul normativ urmand sa intre saptamana viitoare in dezbaterea Senatului, ca prima Camera sesizata.

Tudorel Toader, reactie la decizia CCR: Doamna Tarcea isi mentine afirmatia?

Tudorel Toader, reactioneaza la decizia CCR prin care s-a constatat ca inalta Curte de Casatie si Justitie a compus nelegal completurile de cincijudecatori in ultimii patruani. Intrebare: Dna.

Florin Iordache, Comisiei de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca le-a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este exclus ca PSD sa renunte la infiintarea sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Florin Iordache, catre Comisia de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este exclus ca PSD sa renunte la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )