Libnet.ro
UNICEF

17:00

Florin Jianu, noul ministru pentru IMM-uri, vrea un program dedicat intreprinzarilor debutanti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Florin Jianu, noul ministru pentru IMM-uri, vrea un program dedicat intreprinzarilor debutanti

Noul ministru pentru IMM si Turism, Florin Jianu, a declarat ca una dintre prioritatile mandatului sau este de a da posibilitatea oricarui roman care nu a avut o firma sa infiinteze una, prin extinderea facilitatilor oferite de programul. continuă pe Wall-Street Ro

Ce vor antreprenorii de la Florin Jianu, noul ministru al IMM-urilor

Introducerea educatiei antreprenoriale in scoli, cresterea finantarilor alocate afacerilor fondate de tinerii pana in 35 de ani si crearea de centre de afaceri, sunt doar cateva din lucrurile pe care si le doresc antreprenorii de la Florin Jianu, noul ministru al IMM-urilor.

Florin Jianu, avizat ca ministru pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism.

Comisiile parlamentare economice au avizat favorabil, marti, candidatura lui Florin Nicolae Jianu pentru postul de ministru delegat pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism, acesta obtinand 28 de voturi pentru, 9 voturi impotriva si 2 abtineri, informeaza Mediafax. Jianu a sustinut in cadrul audierilor ca este propus pentru aceasta pozitie ca ministru tehnocrat sustinut de premierul Victor Ponta. O sa incerc pe cat posibil ca masurile si propunerile pentru mediul de afaceri sa nu .

Ce vor antreprenorii de la Florin Jianu, noul ministru al IMM-urilor

Introducerea educatiei antreprenoriale in scoli, cresterea finantarilor alocate afacerilor fondate de tinerii pana in 35 de ani si crearea de centre de afaceri, sunt doar cateva din lucrurile pe care si le doresc antreprenorii de la Florin Jianu, noul.

Noul ministru Florin Jianu asteapta felicitari de la firme si patronate.

CNIPMMR, unde Florin Jianu, noul ministru pentru IMM si Turism, este vicepresedinte, a trimis luni un mesaj electronic catre mai multe filiale, zeci de firme, patronate si persoane fizice, in care face publice numarul de mobil si emailul demnitarului, unde poate primi felicitari pentru noua functie, relateaza Mediafax. O serie de patronate din mai multe domenii, dar si zeci de firme si de persoane fizice, au primit luni dupa ora 17:00, la scurt timp dupa prezentarea propunerilor pentru noul .

Razvan Cotovelea, noul ministru pentru Societatea Informationala

Razvan Cotovelea, fost secretar de stat in Ministerul Afacerilor Europene MAEur), a preluat mandatul de ministru pentru Societatea Informationala de la Dan Nica, dupa ce, ieri, a depus juramantul de investitura, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

13 milioane de lei de la bugetul de stat pentru 130 de IMM-uri nou infiintate

Din 17 martie 2014 vor incepe inscrierile in cadrul programului START pentru IMM-uri debutante.

Grapini face si erori de calcul, dupa greselile gramaticale. Fostul ministru pentru Turism crede ca de la 3,7% la 7,5% este o crestere de 50%

Fostul ministru pentru IMM si Turism Maria Grapini crede ca de la 3,7% la 7,5% este o crestere de 50%, afirmand in acelasi timp ca a aprobat in acord cu reprezentantii patronatelor din domeniu ca numarul de turisti in Romania sa urce in acest an cu 7,5%, scrie Mediafax. Intrebata de presa intr-o conferinta cum isi explica scaderea numarului de turisti la nivel national in luna ianuarie, ea a spus: Foarte bine, n-am avut zapada.

Esop: 76% din IMM-uri cauta birouri la chirii sub 11 euro pe mp

76% dintre IMM-uri cauta birouri la chirii sub 11 euro pe mp, in timp ce 20% au bugete de 11,1-15 euro pe mp si doar 4% dispun de bugete peste 15 euro pe mp lunar, arata datele pe 2013 ale Esop Consulting.

Un automat Seeds of Change ofera seminte pentru tweet-uri

Oficialii miscarii Seeds Of Change, menita sa stimuleze agricultura in diverse zone ale globului, s-au gandit sa ofere seminte pentru tweet-uri. in mod obisnuit, cei mai multi dintre noi asociem automatele din mall-uri, gari si alte locatii cu cafele, lapte, sandwich-uri si alte cateva produse perisabile. Cei de la Seeds of Change, prin intermediul catorva automate pozitionate in diverse zone din Statele Unite, ofera cu totul alte produse. Desi nu este foarte evident in imaginea de mai jos, pe fiecare [].

Maria Grapini, intrebata daca va mai scrie pe Facebook: Pentru mine sunt importante lucrurile de fond

Fostul ministru pentru IMM si Turism, Maria Grapini, a evitat sa spuna daca va mai posta pe contul sau de Facebook dupa ce a parasit functia din Guvern, relateazaMediafax. Aceasta a afirmat ca pentru.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )