Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce vor antreprenorii de la Florin Jianu, noul ministru al IMM-urilor

Adevărul Adevărul,
Ce vor antreprenorii de la Florin Jianu, noul ministru al IMM-urilor

Introducerea educatiei antreprenoriale in scoli, cresterea finantarilor alocate afacerilor fondate de tinerii pana in 35 de ani si crearea de centre de afaceri, sunt doar cateva din lucrurile pe care si le doresc antreprenorii de la Florin Jianu, noul ministru al IMM-urilor. continuă pe Adevărul

Ce vor antreprenorii de la Florin Jianu, noul ministru al IMM-urilor

Introducerea educatiei antreprenoriale in scoli, cresterea finantarilor alocate afacerilor fondate de tinerii pana in 35 de ani si crearea de centre de afaceri, sunt doar cateva din lucrurile pe care si le doresc antreprenorii de la Florin Jianu, noul.

Noul ministru Florin Jianu asteapta felicitari de la firme si patronate.

CNIPMMR, unde Florin Jianu, noul ministru pentru IMM si Turism, este vicepresedinte, a trimis luni un mesaj electronic catre mai multe filiale, zeci de firme, patronate si persoane fizice, in care face publice numarul de mobil si emailul demnitarului, unde poate primi felicitari pentru noua functie, relateaza Mediafax. O serie de patronate din mai multe domenii, dar si zeci de firme si de persoane fizice, au primit luni dupa ora 17:00, la scurt timp dupa prezentarea propunerilor pentru noul .

Cine este Florin Jianu, propunerea pentru functia de ministru delegat pentru IMM-uri si turism

Florin Jianu, desemnat de premierul Ponta pe postul de ministru delegat pentru IMM si turism, are 38 de ani, vine din Slatina, este din 2007 presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania si este si vicepresedinte la Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR). Jianu nu vine din niciun partid politic si a mai lucrat si in cadrul Presedintiei Romaniei dupa ce a terminat Facultatea de Matematica, Universitatea Bucuresti in 1999.

Florin Jianu, avizat ca ministru pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism.

Comisiile parlamentare economice au avizat favorabil, marti, candidatura lui Florin Nicolae Jianu pentru postul de ministru delegat pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism, acesta obtinand 28 de voturi pentru, 9 voturi impotriva si 2 abtineri, informeaza Mediafax. Jianu a sustinut in cadrul audierilor ca este propus pentru aceasta pozitie ca ministru tehnocrat sustinut de premierul Victor Ponta. O sa incerc pe cat posibil ca masurile si propunerile pentru mediul de afaceri sa nu .

Razvan Cotovelea, noul ministru pentru Societatea Informationala

Razvan Cotovelea, fost secretar de stat in Ministerul Afacerilor Europene MAEur), a preluat mandatul de ministru pentru Societatea Informationala de la Dan Nica, dupa ce, ieri, a depus juramantul de investitura, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Gabriela Szabo, noul ministru al Tineretului si Sportului: O surpriza foarte frumoasa pentru mine

Imediat dupa anuntarea propunerii sale pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului, fosta campioana olimpica, mondiala si europeana Gabriela Szabo, a declarat in exclusivitate pentru Agerpres ca.

Cine este noul ministru al Societatii Informationale?.

Alexandru Razvan Cotovelea s-a specializat in ultimii ani in problematica fondurilor europene. De altfel, ultimul post in administratia publica a fost de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Europene, pe vremea in care fostul comisar european, Leonard Orban, ocupa functia de ministru. Vezi CV-ul lui Cotovelea Cotovelea a fost Coordonatorul National al Asistentei Financiare Nerambursabile de Preaderare 1999-2010) si, ulterior, Coordonator National al Asistentei Financiare Nerambursabile .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )