Libnet.ro
UNICEF

20:45

Maria Grapini, intrebata daca va mai scrie pe Facebook: Pentru mine sunt importante lucrurile de fond

B1 B1,
Maria Grapini, intrebata daca va mai scrie pe Facebook: Pentru mine sunt importante lucrurile de fond

Fostul ministru pentru IMM si Turism, Maria Grapini, a evitat sa spuna daca va mai posta pe contul sau de Facebook dupa ce a parasit functia din Guvern, relateazaMediafax. Aceasta a afirmat ca pentru. continuă pe B1

Grapini, intrebata daca va mai scrie pe Facebook: Pentru mine sunt importante lucrurile de fond

Fostul ministru pentru IMM si Turism, Maria Grapini, a evitat sa spuna daca va mai posta pe contul sau de Facebook dupa ce a parasit functia din Guvern si a afirmat ca pentru ea conteaza lucrurile de fond, nu cele de forma.

Maria Grapini face si erori de calcul, nu doar greseli gramaticale: De la 3,7% la 7,5% este o crestere de 50%

Fostul ministru pentru IMM si Turism Maria Grapini crede ca de la 3,7% la 7,5% este o crestere de 50%. Fostul ministru a declarat ca a aprobat in acord cu reprezentantii patronatelor din domeniu ca numarul de.

Maria Grapini: Eu am vazut in Parlament oameni politici care s-au comportat ca pe stadion. Tinerii aceia investiti in Guvern ce or fi inteles?

Invitata in cadrul editiei de astazi al emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, Maria Grapini a vorbit in cadrul emisiunii Subiectiv despre noii ministri tineri din Guvern. E prima data dupa un an si dou.

Parlamentul din Crimeea a votat alaturarea la Rusia. Un referendum va fi organizat pe 16 martie si lumea va fi intrebata daca doreste intrarea in Federatia Rusa

Parlamentul din Crimeea a adoptat o motiune ca regiunea sa se uneasca cu Rusia, anunta Ria Novosti. In plus, legislatorii regiunii autonome Crimeea au mai decis, joi, sa mute data referendumului privind statutul regiunii pe 16 martie, desi initial era stabilita pentru 25 mai si apoi 30 martie si au votat includerea unei intrebari prin care oamenii sa declare daca doresc sa intre in Federatia Rusa.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )