Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Mergea si-a gasit un nou partener de dublu: E cel mai bun prieten al meu!

Adevărul Adevărul,
Florin Mergea si-a gasit un nou partener de dublu: E cel mai bun prieten al meu!

Florin Mergea a anuntat cu cine va juca in sezonul 2017, dupa ce a anuntat incetarea parteneriatului lui Rohan Bopanna. continuă pe Adevărul

Decizie radicala luata de Florin Mergea in privinta partenerului sau de dublu

Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna au jucat anul trecut finala Turneului Campionilor, dar anul acesta lucrurile nu au mers pre bine pentru ei.

Am ales ca anul viitor sa joc cu cel mai bun prieten al meu. Florin Mergea, anunt BOMBA despre noul sau partener la dublu, dupa despartirea de Rohan Bopanna (FOTO)

Florin Mergea a anuntat zilele trecute ca parteneriatul cu Rohan Bopanna s-a incheiat, iar joi a precizat si care va fi noul sau coleg. Mergea a scris pe Facebook ca noul sau partener de joc este Dominic I.

Jucatorul roman Florin Mergea nu va mai face echipa cu Rohan Bopanna

Florin Mergea, jucator profesionist de tenis de camp, clasat pe pozitia 16 in clasamentul ATP de dublu, a anuntat pe propriul cont de Facebook ca nu va mai fi in echipa cu actualul sau partener, Ro.

Decizie importanta luata de Florin Mergea. Ce anunt a facut tenismenul

Florin Mergea, 31 de ani, a anuntat pe pagina sa de facebook ca a luat decizia de a se desparti de coechipierul sau, indianulRohan Bopanna, din circuitulATPla dublu, scrie GSP. Doresc sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )