Libnet.ro
UNICEF

21:45

Florin Piersic a dezvaluit secretul la 80 de ani: cum a cucerit femeile cu care a impartit scena si viata

Adevărul Adevărul,
Florin Piersic a dezvaluit secretul la 80 de ani: cum a cucerit femeile cu care a impartit scena si viata

Florin Piersic si-a sarbatorit cea de-a 80-a aniversare pe scena Operei din Cluj. Spectacolul a fost total: piesa de teatru Peer Gynt, muzica, povesti, bancuri si cel mai mare secret al actorului: cum a reusit sa le faca aproape pe toate partenerele sale de scena sa-l iubeasca. continuă pe Adevărul

VIDEO: Actorul Florin Piersic celebreaza a 80-a aniversare

Actorul Florin Piersic implineste, miercuri, varsta de 80 de ani. El va fi celebrat, miercuri seara, la Opera Nationala din Cluj-Napoca, printr-un spectacol intitulat Nu-ntreba cati ani am.

Florin Piersic a sarbatorit 80 de ani la Opera din Cluj. Ce cadouri i-au facut presedinteleIohannis si premierul Ciolos

Celebrul actor Florin Piersic este sarbatorit miercuri seara, la implinirea a 80 de ani, cu un spectacol de gala la Opera Nationala Romana din Cluj. Evenimentul a tinut circa patru ore, iar la final, indragitul actor a primit distictia Steaua Romaniei in grad de ofiter.

Cele cinci obsesii ale lui Florin Piersic la 80 de ani: Ma, cacanarilor, pai nu va e rusine! Bucurati-va ca traiesc!

Florin Piersic are, la cei 80 de ani pe care-i sarbatoreste, o viata implinita: este in forma maxima, are o familie frumoasa si este unul dintre cei mai indragiti actori romani ai tuturor timpurilor. Cinci probleme umbresc totusi aniversarea marelui artist: dosarul de urmarit al Securitatii, telefoanele mobile, televiziunile, microfoanele stricate si cafeneaua Margelatu.

Florin Piersic, sarbatorit cu o proiectie speciala. Artistul implineste miercuri 80 de ani

Florin Piersic este sarbatorit in Cluj-Napoca. Artistul implineste miercuri 80 de ani, iar cinematograful clujean care ii poarta numele proiecteaza filmul Parasutistii. in deschiderea evenimentului, maestrul.

ANIVERSARE Junele-prim Florin Piersic implineste 80 de ani pe 27 ianuarie VIDEO

Poate cel mai indragit actor roman al tuturor timpurilor, Florin Piersic, implineste pe 27 ianuarie 80 de ani. Mai tanar ca niciodata, legendarul actor isi sarbatoreste aniversarea acolo unde s-a simtit cel mai bine intreaga viata: pe scena. Pe 27 ianuarie, de la ora 18. 30, Opera Romana din Cluj-Napoca gazduieste un spectacol aniversar centrat pe suita Peer Gynt, acesta fiind primul rol interpretat de Florin Piersic, la varsta de 22 de ani.

Florin Piersic sarbatoreste 80 de ani de viata la cinematograful care-i poarta numele

Indragitul actor Florin Piersic sarbatoreste 80 de ani de viata alaturi de cei mai apropiati prieteni ai sai - spectatorii clujeni - la cinematograful care-i poarta numele. Maestrul va rosti un discurs emotionant in deschiderea filmului Prasutistii.

INTERVIU Florin Piersic, la 80 de ani: N-am vrut sa ma sarbatoresc in niciun fel, pentru ca e tarziu. Pentru mine e tarziu

Florin Piersic, care implineste, miercuri, 80 de ani, a declarat intr-un interviu acordat Mediafax ca a daruit tuturor numai lucruri frumoase si traieste cu speranta, precizand insa ca este pacat ca in Romania nu li se acorda mai multa atentie artistilor, care au pensii incredibil de mici.

Momente de colectie cu Florin Piersic. La multi ani, maestre!

In ziua in care Florin Piersic implineste 80 de ani, Mihai Gadea a redifuzat, la Sinteza zilei, un scurt material filmat in urma cu cativa ani, cand indragitul actor a fost invitat la Antena 3. Actorul a.

Florin Piersic a pus Antena 1 pe primul loc in audiente cu emisiunea Te pui cu blondele: cati romani l-au aniversat pe actor in fata micilor ecrane

Ajuns la 80 de ani, Florin Piersic a generat audiente considerabile pentru Antena 1, care a fost pe primul loc in toate targeturile cu show-ul Te pui cu blondele.

Florin Piersic este sarbatorit la prima Opera Nationala deschisa in Romania

Celebrul actor Florin Piersic este sarbatorit miercuri seara, la implinirea a 80 de ani, cu un spectacol de gala la Opera Nationala Romana din Cluj, prima institutie lirica deschisa in Romania, in urma cu un secol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )