Libnet.ro
UNICEF

08:30

Florin Roman (PNL): PSD, principalul vinovat pentru cresterea numarului de cazuri de COVID-19 din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Florin Roman (PNL): PSD, principalul vinovat pentru cresterea numarului de cazuri de COVID-19 din Romania (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca PSD este principalul vinovat pentru cresterea numarului de cazuri confirmate de COVID-19 din Romania, avand in vedere actiunile politice pe care le-au. continuă pe B1

Florin Roman: Depunerea unei motiuni de cenzura in sesiunea extraordinara incalca Constitutia

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a declarat marti ca depunerea unei motiuni de cenzura de catre PSD in sesiune extraordinara incalca Constitutia. Acesta l-a criticat apoi pe Marcel Ciolacu, acuzandu-l ca formatiunea acestuia da semnale iresponsabile romanilor privind masurile de preventie a raspandirii COVID-19.

Florin Citu a gasit bani pentru cresterea pensiilor. Cat vor primi in plus persoanele varstnice

Ministrul Citu a gasit bani pentru majorarea pensiilor de la 1 septembrie, insa numai cu 10% spune ministrul Citu care adauga ca numai asa pot ramane bani pentru cresterea alocatiilor, dar si pentru investitii.

Costel Alexe, candidatul la CJ Iasi din partea PNL, afirma ca primarii social-democrati vor sa treaca la PNL. PSD-istii il fac mincinos

Costel Alexe, ministrul Mediului si candidatul la Consiliul Judetean Iasi din partea PNL, sustine ca primarii PSD din Moldova vor sa treaca la PNL. PSD-istii din Iasi il fac insa mincinos si spun ca Alexe n-a realizat niciun proiect.

Alina Gorghiu (PNL): PSD sustine propaganda referitoare la coronavirus promovata de rusi si chinezi. Parlamentul a subminat constant actiunile Guvernului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu sustine ca actiunile Executivului au fost sabotate constant in timpul crizei COVID-19. in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, demnitara liberala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )