Libnet.ro
UNICEF

21:00

Florin Roman (PNL) vorbeste despre un santaj din partea PSD: alegeri locale in doua tururi pentru OUG in vacanta parlamentara

Adevărul Adevărul,
Florin Roman (PNL) vorbeste despre un santaj din partea PSD: alegeri locale in doua tururi pentru OUG in vacanta parlamentara

Deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit, marti seara, ca PSD i-a propus un troc: pentru ca Guvernul Orban sa poata emite ordonante de urgenta in vacanta parlamentara, PNL trebuie sa scoata de pe ordinea de zi de miercuri proiectul privind alegerile locale in doua tururi, conform Digi24. continuă pe Adevărul

Florin Roman (PNL): PSD ne-a cerut sa nu mai vorbim despre alegerea primarilor in doua tururi si alegerea uninominala a presedintilor de CJ. in schimb, ei vor renunta sa scoata din sertare toate proiectele cu impact bugetar (VIDEO)

Comisia de Buget a Camerei Deputatilor a dat, marti, un aviz favorabil asupra proiectului care prevede reducerea TVA de la 19% la 16%, iar TVA pentru alimente de la 9% la 5%, de la 1 ianuarie 2020.

Orban nu sustine reducerea TVA: Proiectul de lege a fost initiat de un coleg ca parlamentar individual, nicidecum din partea PNL

Premierul Ludovic Orban spune ca PNL nu sustine proiectul privind reducerea TVA, aflat in dezbatere parlamentara, si ca nu il va vota, chiar daca a fost initiat de un liberal. El spune ca proiectul este initiat de un liberal ca parlamentar individual si nicidecum din partea PNL.

Decizie finala! Liviu Dragnea primeste o noua lovitura in instanta, chiar din partea PSD

Dupa sedinta congresului de partid din 29 iunie, cand Liviu Dragnea a contestat conducerea PSD stabilita atunci, fostul lider a inaintat catre Tribunalul Bucuresti, contestand acea decizie. Decizie finala! Se pare ca in afara de problemele deja cunoscute cu legea, fostul lider PSD a mai primit o lovitura, de data asta chiar din partea fostilor .

Miniserie documentara despre Revolutia din 1989, la History

O miniserie documentara despre Revolutia din 1989, care aduce in prim-plan marturiile a sase partici.

Data la care Brexit-ul devine realitate. Premierul Boris Johnson, detalii despre iesirea din UE

Rezultatul alegerilor de saptamana aceasta din Marea Britanie s-a soldat cu o victorie zdrobitoare obtinuta de partidul condus de Boris Johnson in Parlamentul britanic. Partidul Conservator in fruntea caruia se afla actualul prim-ministrul al regatului Unit a obtinut 363 de locuri, in timp ce Partidul Laburist a obtinut doar 203. Este cel mai slab rezultat .

Parlamentul European va avea o dezbatere despre Revolutia din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat ca Parlamentul European va avea, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, exact la la 30 de ani debutul acesteia la Timisoara. Toti cei 32 de parlamentari romani, indiferent de apartenenta politica, au putut sa faca propuneri pe proiectul de text si il vor sustine in plen, a anuntat Traian Basescu, relateaza News. ro.

Caru cu vedete: Oana Roman, prima reactie despre zvonul divortului: Am decis de comun acord sa ne separam!; Brad Pitt a vorbit despre femeile cu care s-a intalnit dupa despartirea de Angelina Jolie

Beyonce, hartuita sexual in adolescenta! Tatal ei a facut socanta dezvaluire. Mathew Knowles a dezvaluit, zilele trecute, ca faimoasa lui fiica si Kelly Rowland au fost. Printul Charles a marcat 30 de ani de la revolutia romana din 1989, la Londra. Printul Charles, prieten declarat al Romaniei de ani buni, a fost invitatul de onoare al.

Anunt important din partea premierului: Nu vom ramane datori!

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din.

Dezbatere despre Revolutia din 1989 in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

Dezbatere despre Revolutia din 1989, in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune (VIDEO)

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )