Libnet.ro
UNICEF

07:30

Florin Salam: Am fost audiat ca martor, dupa un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii

Antena3 Antena3,
Florin Salam: Am fost audiat ca martor, dupa un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii

25- Cantaretul Florin Salam a declarat, la iesirea de la DIICOT, ca a fost audiat ca martor, dupa ce a fost la un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii, spunand insa ca nu stie ca cineva. continuă pe Antena3

Cantaretul Florin Salam, invinuit pentru consum de droguri.

Florin Salam a fost pus sub invinuire de procurorii DIICOT, pentru consum de droguri. La iesirea de la audieri, manelistul a declarat ca a fost audiat ca martor dupa ce, in iunie - iulie, a participat la o petrecere unde s-au intamplat mai multe prostii. Intrebat de presa daca este vorba despre consum de cocaina, Salam a raspuns Nu stiu, s-o fi consumat. Salam a mai spus ca nu stie ca vreun membru al trupei lui sa fi consumat droguri, iar daca ar fi asa, el ar face curatenie in .

Florin Salam recunostea, in urma cu cativa ani, ca a apelat la droguri

Florin Salam recunostea, in urma cu cativa ani, imediat dupa ce a ramas vaduv, ca a cazut in patima drogurilor. Dupa pierderea sotiei mele mi-a fost foarte greu. Nici nu stiam daca o sa ma mai reapuc.

Florin Salam si membrii trupei sale, audiati la DIICOT intr-un dosar de consum de droguri (VIDEO)

Cantaretul Florin Salam, impreuna cu membrii trupei sale, sunt vizati intr-un dosar de consum de droguri instrumentat de DIICOT. Manelistul a fost adus, luni, cu mandat la audieri. Potrivit B1 TV, Florin Salam.

Manelistul Florin Salam, prins cand priza cocaina

Florin Salam a fost prins cand consuma droguri, sustin surse apropiate anchetei. Cantaretul de manele este invinuit pentru detinere de droguri in vederea consumului, dar este acuzat si de trafic de stupefiante.

Manelistul Florin Salam, prins cand priza cocaina. Atata timp cat n-am facut nimanui rau, fac ce vreau cu viata mea

Florin Salam a fost prins cand consuma droguri, sustin surse apropiate anchetei. Cantaretul de manele este invinuit de procurori pentru detinere de droguri in vederea consumului, dar este acuzat si de.

Florin Salam si trupa acestuia, suspectati de consum de droguri

Cantaretul Florin Salam si componentii trupei acestuia sunt vizati intr-un dosar in care procurorii DIICOT ii suspecteaza de consum de cocaina. Florin Salam si toti instrumentistii formatiei acestuia.

Florin Salam si trupa lui, suspectati de consum de droguri, audiati la DIICOT.

Cantaretul Florin Salam si componentii trupei acestuia sunt vizati intr-un dosar in care procurorii DIICOT ii suspecteaza de consum de cocaina, acestia urmand sa fie dusi luni la audieri, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. Anchetatorii i-ar fi ridicat pe Florin Salam si pe toti instrumentistii formatiei acestuia, urmand sa ii audieze, au declarat sursele citate. Potrivit acelorasi surse, pana la acest moment o singura persoana a ajuns in fata anchetatorilor si da declaratii, .

Florin Salam, intre audieri si campanii antidrog: Singura mea dependenta este arta (VIDEO)

Acum este acuzat ca ar consuma droguri. in urma cu cateva luni, acelasi Florin Salam era pe afisele de pe litoral, in timpul unei campanii antidrog. Atunci indemna lumea sa traiasca sanatos si spunea.

Florin Salam si trupa acestuia, audiati intr-un dosar de consum de droguri

Cantaretul Florin Salam si membrii trupei acestuia vor fi adusi, luni, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru a fi audiati intr-un dosar privind consumul de cocaina.

Florin Salam si membrii trupei sale, audiati la DIICOT pentru consum de droguri (VIDEO)

Cantaretul Florin Salam, impreuna cu membrii trupei sale, sunt vizati intr-un dosar in care procurorii DIICOT ii suspecteaza de consum de cocaina. Potrivit Mediafax, acestia urmeaza sa fie audiati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )