Libnet.ro
UNICEF

22:15

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al planetei si in acest an - Doar doua femei in TOP 100: Maria Sharapova (26) si Serena Williams (47)

Hotnews Hotnews,
 Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al planetei si in acest an - Doar doua femei in TOP 100: Maria Sharapova (26) si Serena Williams (47)

Pugilistul american Floyd Mayweather este, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine platit sportiv al planetei, conform clasamentului facut public de Forbes. Floyd a adunat 300 de milioane de dolari in ultimele 12 luni. In TOP 100 exista doar doua femei: Maria Sharapova se afla pe 27) si Serena Williams 47). continuă pe Hotnews

Dan Petrescu a revenit in Liga I. Cel mai bine platit antrenor din campionatul romanesc!

Dan Petrescu a semnat cu echipa de fotbal ASA Targu Mures, urmand sa antreze in sezonul urmator singura echipa care a reusit sa o incurce pe Steaua in lupta la titlul in campionatul recent incheiat.

Mama celui mai bine platit fotbalist, RETINUTA pe aeroport

Garda Civila din Spania a impiedicat-o pe mama lui Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume, sa se intoarca in Portugalia cu 55. 000 de euro cash, relateaza AGERPRES. Dolores Aveiro, mama.

Google stie mai bine decat tine care sunt cele mai bune poze

Noua aplicatie pentru camera de pe Android M are putea beneficia de un mod Smart Burst, o premiera pentru sistemul de operare al celor de la Google. Odata cu lansarea noii versiuni a sistemului lor de operare, cei de la Google vor sa introduca o serie de schimbari relativ importante. Printre altele, Android M aduce [] Google stie mai bine decat tine care sunt cele mai bune poze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume

Revista Forbes a anuntat clasamentul celor mai bine platiti sportivi din lume in ultimele 12 luni, in calcul fiind luate salarii, prime si premii din competitii.

Kelemn Hunor: Ar fi fost mai bine ca Ponta sa renunte la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca era mai bine daca premierul Victor Ponta ar fi renuntat acum la guvernare, intrucat mai devreme sau mai tarziu va ajunge in aceasta situatie, insa atunci daunele vor fi mult mai mari.

A suportat batjocura colegilor de scoala timp de mai bine de doi ani. Motivul pentru care acest baietel si-a lasat parul lung

In urma cu mai bine de doi ani, un baietel din Florida, SUA, a vazut la televizor reclama unei campanii promovate de St. Jude Childrens Research Hospital pe tema copiilor bolnavi de cancer, care l-a inspirat sa.

Logan, Duster si Sandero, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia

Modelele Logan, Duster si Sandero s-au situat, in mai, in topul celor mai bine vandute 25 de masini in Rusia, conform datelor publicate luni de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de.

Tony Awards 2015! Cele mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu!

De la Jennifer Lopez sau Amanda Seyfried si pana la Helen Mirren ori Joan Smalls, iata care au fost cele mai bine imbracate vedete pe covorul rosu al galei Tony Awards 2015! .

VoteWatch: UKIP este cel mai lenes partid, iar UDMR cel mai constiincios in ceea ce priveste participarea la vot in PE

Partidul pentru Independenta Marii Britanii UKIP) este cel mai lenes partid reprezentat in Parlamentul European, iar UDMR cel mai constiincios in ceea ce priveste participarea eurodeputatilor la vot, releva.

Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung

Samsung produce de ceva timp procesoare pentru telefoanele sale, dar in 2015 s-ar putea sa le vedem pe mai multe modele de la alti producatori. Dupa productia de cipuri pentru Apple, dar dupa cerintele americanilor,acum cel mai puternic telefon Meizu va avea procesor Samsung. Samsung Exynos 7420 este cel mai bun procesor al sud-coreenilor, cel [] Meizu MX5 Pro va folosi cel mai bun procesor de la Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )