Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tony Awards 2015! Cele mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu!

ADPM ADPM,
Tony Awards 2015! Cele mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu!

De la Jennifer Lopez sau Amanda Seyfried si pana la Helen Mirren ori Joan Smalls, iata care au fost cele mai bine imbracate vedete pe covorul rosu al galei Tony Awards 2015! . continuă pe ADPM

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapida catre performante de top

Cele mai bune laptopuri pentru jocurisunt capabile de performante remarcabile, indiferent de cerinte, iar gama larga de preturi la face accesibile tuturor. Cand vine vorba de gaming, lumea este extrem de divizata. Indiferent de preferinte, consola este cea mai simpla solutie, fiind mai mult decat suficienta pentru utilizatorul de rand. Foarte multi utilizatori, insa, prefera [] Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapida catre performante de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android

Am realizat pentru tineo selectie cu cele mai bune jocuri de strategie pentru Android numai bune sa omori timpul daca ai la indemana un telefon sau o tableta. incet, incet, jocurile pe calculator pierd teren in fata jocurilor pe dispozitivele mobile. Tocmai din acest motiv am selectat o lista cu cele mai bune jocuri de [] Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Andreea Marin, Catalin Botezatu sau Victor Slav si pana la Alina Sorescu, Misha ori Antonia, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Victoria Beckham ori Miley Cyrus, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Malaia Nastase, Laura Cosoi ori Andreea Banica, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Logan, Duster si Sandero, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia

Modelele Logan, Duster si Sandero s-au situat, in mai, in topul celor mai bine vandute 25 de masini in Rusia, conform datelor publicate luni de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de.

7 alimente care te ajuta sa te concentrezi mai bine

Alimentatia sanatoasa nu doar ca iti ofera o sanatate de fier insa te poate ajuta sa te poti concentra mai bine, sa ai o memorie mai buna, sa fii mai atent si alert si, in general, iti imbunatateste functiile.

Mama celui mai bine platit fotbalist, RETINUTA pe aeroport

Garda Civila din Spania a impiedicat-o pe mama lui Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume, sa se intoarca in Portugalia cu 55. 000 de euro cash, relateaza AGERPRES. Dolores Aveiro, mama.

INS: Castigul salarial net a fost de 1.857 lei in aprilie. Cele mai mari salarii se gasesc in extractia petrolului si a gazelor, cele mai mici in hoteluri si restaurante

Castigul salarial mediu net s-a ridicat la 1. 857 in luna aprilie 2015, in crestere cu 28 de lei 1,5%) fata luna martie, cele mai mari venituri realizandu-se in extractia titeiului si a gazelor, respectiv 5. 031 de lei, iar cele mai mici in hoteluri si restaurante, unde media a fost de 1. 014 lei, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015

Pe 8 iunie are loc discursul inaugural pentru WWDC 2015, seria de conferinte Apple, care marcheaza debutul de noi versiuni software ale companiei in fiecare an. in 2015, asteptam iOS 9 si o noua versiune de OS X, precum si alte noutati. O privire asupra iOS 9 Urmatoarea lansare iOS nu va implica tablete si [] Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Crime si stafii? Cele mai infricosatoare imagini din Google Street View [FOTO]

Platforma Street View de la Google, integrata in hartile Google Maps, este cel mai bun mod de a explora locurile in care vrei sa ajungi, inainte sa ajungi acolo. Totusi, pe langa Turnul Eiffel, piramidele din Giza sau, de ce nu, locuinta utilizatorilor, pe Street View exista si cateva destinatii infricosatoare. Cei de la Mashableau [] Crime si stafii? Cele mai infricosatoare imagini din Google Street View [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )