Libnet.ro
UNICEF

10:45

A suportat batjocura colegilor de scoala timp de mai bine de doi ani. Motivul pentru care acest baietel si-a lasat parul lung

Antena3 Antena3,
A suportat batjocura colegilor de scoala timp de mai bine de doi ani. Motivul pentru care acest baietel si-a lasat parul lung

In urma cu mai bine de doi ani, un baietel din Florida, SUA, a vazut la televizor reclama unei campanii promovate de St. Jude Childrens Research Hospital pe tema copiilor bolnavi de cancer, care l-a inspirat sa. continuă pe Antena3

Kelemn Hunor: Ar fi fost mai bine ca Ponta sa renunte la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca era mai bine daca premierul Victor Ponta ar fi renuntat acum la guvernare, intrucat mai devreme sau mai tarziu va ajunge in aceasta situatie, insa atunci daunele vor fi mult mai mari.

Mama celui mai bine platit fotbalist, RETINUTA pe aeroport

Garda Civila din Spania a impiedicat-o pe mama lui Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume, sa se intoarca in Portugalia cu 55. 000 de euro cash, relateaza AGERPRES. Dolores Aveiro, mama.

Logan, Duster si Sandero, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia

Modelele Logan, Duster si Sandero s-au situat, in mai, in topul celor mai bine vandute 25 de masini in Rusia, conform datelor publicate luni de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de.

Tony Awards 2015! Cele mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu!

De la Jennifer Lopez sau Amanda Seyfried si pana la Helen Mirren ori Joan Smalls, iata care au fost cele mai bine imbracate vedete pe covorul rosu al galei Tony Awards 2015! .

7 alimente care te ajuta sa te concentrezi mai bine

Alimentatia sanatoasa nu doar ca iti ofera o sanatate de fier insa te poate ajuta sa te poti concentra mai bine, sa ai o memorie mai buna, sa fii mai atent si alert si, in general, iti imbunatateste functiile.

Camerele foto nu mai dispar? Au inceput sa se vanda mai bine

Un nou studiu publicat in urma cu cateva zile ne-a confirmat ca amatorii de calitate s-ar putea, din nou, sa prefere un aparat foto dedicat in defavoarea unui telefon. Evolutia permanenta a camerelor folosite in smartphone-uri parea ca va ruina permanent industria aparatelor foto dedicate. Mai exista insa o sansa. Dintre toate segmentele pietei de [] Camerele foto nu mai dispar? Au inceput sa se vanda mai bine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rechinul din seria Falci sta mai bine in sondaje decat toti candidatii din cursa prezidentiala din Statele Unite

Ganditi-va la ce doriti de la un presedinte de stat: poate un plan economic solid. Poate o politica externa cu viziune. Dar va imaginati unul cu mai multe randuri de dinti si o sete nepotolita de.

Absorbtia fondurilor europene: cat de mai bine mai stam la acest capitol?

Rata de absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune a crescut cu 0,2% in mai fata de luna aprilie, de la 54,22% la 54,42%, potrivit datelor postate pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )