Libnet.ro
UNICEF

18:30

Flueratoru a fost trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Este acuzat de o evaziune fiscala de 250.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Flueratoru a fost trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Este acuzat de o evaziune fiscala de 250.000 de lei

Fostul lider de sindicat Cristea Flueratoru a fost trimis in judecata de Tribunalul Gorj pentru evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Bunea Stancu, urmarit penal intr-un nou dosar

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Galati au dispus punerea in miscare a urmaririi penale fata de Bunea Stancu, la data faptelor presedinte al Consiliului Judetean Braila, in prezent condamnat in detentie intr-un alt dosar al DNA. Procurorii spun ca ar fi vorba de abuz in serviciu in forma continuata si conflict de interese in forma continuata.

Aflat in inchisoare, baronul PSD Bunea Stancu este urmarit penal intr-un nou dosar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila este urmarit penal, potrivit unui comunicat al procurorilor DNA. Bunea Stancu se afla in prezent in inchisoare, fiind condamnat intr-un dosar in care este acuzat.

Fostul sef CJ Braila, Bunea Stancu, urmarit penal pentru abuz in serviciu intr-un nou dosar

Procurorii anticoruptie au dispus punerea sub urmarire penale a fostului presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu pentru abuz in serviciu in forma continuata, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul si de conflict de interese in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Fostul baron PSD de Braila, un nou dosar. DNA il acuza pe Bunea Stancu de abuz in serviciu

DNA a inceput urmarirea penala intr-un nou dosar de coruptie pe numele lui Gheorghe Bunea Stancu, fostul sef PSD al Consiliului Judetean Braila, aflat acum in inchisoare dupa ce a fost condamnat definitiv. DNA il acuza pe Bunea Stancu de abuz in serviciu in forma continuata, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul si de conflict de interese in forma continuata, potrivit unui comunicat al institutiei.

Prim-procurorul din Macin, Constantin Balaban, un nou dosar penal pentru trei infractiuni de luare de mita / Un vitel de 70 de kg pentru o solutie favorabila intr-un dosar de vatamare corporala

Prim-procurorul din Macin, Constantin Balaban, este urmarit penal pentru trei noi infractiuni de luare de mita, acesta fiind acuzat de procurorii DNA ca printre bunurile primite figureaza inclusiv un vitel de 70 de kilograme pentru o solutie favorabila intr-un dosar de vatamare corporala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )