Libnet.ro
UNICEF

15:31

Fostul sef CJ Braila, Bunea Stancu, urmarit penal pentru abuz in serviciu intr-un nou dosar

România Liberă România Liberă,
Fostul sef CJ Braila, Bunea Stancu, urmarit penal pentru abuz in serviciu intr-un nou dosar

Procurorii anticoruptie au dispus punerea sub urmarire penale a fostului presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu pentru abuz in serviciu in forma continuata, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul si de conflict de interese in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Bunea Stancu, urmarit penal intr-un nou dosar

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Galati au dispus punerea in miscare a urmaririi penale fata de Bunea Stancu, la data faptelor presedinte al Consiliului Judetean Braila, in prezent condamnat in detentie intr-un alt dosar al DNA. Procurorii spun ca ar fi vorba de abuz in serviciu in forma continuata si conflict de interese in forma continuata.

Presedintele suspendat al CJ Braila, Bunea Stancu, pus sub urmarire penala

Procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala pe presedintele suspendat al CJ Braila, Bunea Stancu, acuzandu-l de abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul si de conflict de interese, in dosarul acordarii de fonduri catre SC Club Fotbal Braila SA Braila si Asociatia Handbal Club Dunarea Braila.

Cristian Sima, urmarit penal pentru un prejudiciu de 2,5 milioane de euro

Brokerul Cristian Sima este urmarit penal pentru savarsirea a noua infractiuni de inselaciune si noua infractiuni de spalare a banilor, intr-un dosar in care fostii sai clienti au reclamat un prejudiciu de 2,5 milioane de euro, reiese dintr-un comunicat prin care Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a anuntat audierea brokerului, in Elvetia, saptamana trecuta.

Brokerul Cristian Sima, urmarit penal pentru inselaciune si spalare de bani

Brokerul Cristina Sima a fost audiat la sediul Procuraturii Publice din Samedan, Elvetia, printr-o comisie rogatorie ceruta de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, acesta avand calitatea de suspect fata de care s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru savarsirea a noua infractiuni de inselaciune si a noua infractiuni de spalarea banilor, potrivit unui comunicat emis de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

Fostul sef al Garzii de Mediu, arestat pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul sef al Garzii de Mediu Marius Barbulescu a fost arestat pentru trafic de influenta si luare de mita, dupa ce a fost retinut initial de DNA miercuri seara. Magistratii Tribunalului Arges au admis.

Prim-procurorul din Macin, Constantin Balaban, un nou dosar penal pentru trei infractiuni de luare de mita / Un vitel de 70 de kg pentru o solutie favorabila intr-un dosar de vatamare corporala

Prim-procurorul din Macin, Constantin Balaban, este urmarit penal pentru trei noi infractiuni de luare de mita, acesta fiind acuzat de procurorii DNA ca printre bunurile primite figureaza inclusiv un vitel de 70 de kilograme pentru o solutie favorabila intr-un dosar de vatamare corporala.

Aflat in inchisoare, baronul PSD Bunea Stancu este urmarit penal intr-un nou dosar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila este urmarit penal, potrivit unui comunicat al procurorilor DNA. Bunea Stancu se afla in prezent in inchisoare, fiind condamnat intr-un dosar in care este acuzat.

Fostul baron PSD de Braila, un nou dosar. DNA il acuza pe Bunea Stancu de abuz in serviciu

DNA a inceput urmarirea penala intr-un nou dosar de coruptie pe numele lui Gheorghe Bunea Stancu, fostul sef PSD al Consiliului Judetean Braila, aflat acum in inchisoare dupa ce a fost condamnat definitiv. DNA il acuza pe Bunea Stancu de abuz in serviciu in forma continuata, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul si de conflict de interese in forma continuata, potrivit unui comunicat al institutiei.

Fostul sef al Serviciului de Spionaj Extern al Ucrainei: Kremlinul planuia razboiul din Ucraina de pe vremea lui Kucima

Rusia isi dorea sa obtina anexarea Crimeei si sa porneasca razboiul din Ucraina de pe vremea celui de-al doilea presedinte al tarii in perioada 1994 - 2005), Leonid Kucima, spune fostul sef al Serviciului.

Familia senatorului PSD Alexandru Cordos, urmarita penal pentru trafic de influenta

Familia senatorului PSD Alexandru Cordos este urmarita penal pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat DNA. Mihaiela Cordos si Andreea Alexandra Cordos, sotia si fiica senatorului PSD, sunt urmarire p.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )