Libnet.ro
UNICEF

12:30

Aflat in inchisoare, baronul PSD Bunea Stancu este urmarit penal intr-un nou dosar

B1 B1,
Aflat in inchisoare, baronul PSD Bunea Stancu este urmarit penal intr-un nou dosar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila este urmarit penal, potrivit unui comunicat al procurorilor DNA. Bunea Stancu se afla in prezent in inchisoare, fiind condamnat intr-un dosar in care este acuzat. continuă pe B1

Fostul baron PSD de Braila, un nou dosar. DNA il acuza pe Bunea Stancu de abuz in serviciu

DNA a inceput urmarirea penala intr-un nou dosar de coruptie pe numele lui Gheorghe Bunea Stancu, fostul sef PSD al Consiliului Judetean Braila, aflat acum in inchisoare dupa ce a fost condamnat definitiv. DNA il acuza pe Bunea Stancu de abuz in serviciu in forma continuata, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul si de conflict de interese in forma continuata, potrivit unui comunicat al institutiei.

Bunea Stancu, urmarit penal intr-un nou dosar

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Galati au dispus punerea in miscare a urmaririi penale fata de Bunea Stancu, la data faptelor presedinte al Consiliului Judetean Braila, in prezent condamnat in detentie intr-un alt dosar al DNA. Procurorii spun ca ar fi vorba de abuz in serviciu in forma continuata si conflict de interese in forma continuata.

Fostul sef CJ Braila, Bunea Stancu, urmarit penal pentru abuz in serviciu intr-un nou dosar

Procurorii anticoruptie au dispus punerea sub urmarire penale a fostului presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu pentru abuz in serviciu in forma continuata, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul si de conflict de interese in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Presedintele suspendat al CJ Braila, Bunea Stancu, pus sub urmarire penala

Procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala pe presedintele suspendat al CJ Braila, Bunea Stancu, acuzandu-l de abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul si de conflict de interese, in dosarul acordarii de fonduri catre SC Club Fotbal Braila SA Braila si Asociatia Handbal Club Dunarea Braila.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )