Libnet.ro
UNICEF

08:30

Focar de Covid-19 la un centru de recuperare din Bistrita-Nasaud. Care este incidenta in judet

B1 B1,
Focar de Covid-19 la un centru de recuperare din Bistrita-Nasaud. Care este incidenta in judet

Un nou focar de COVID-19 afecteaza zeci de persoane. Mai multi beneficiari ai centrului de recuperare din orasul Beclean, din Bistrita-Nasaud, au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, dupa. continuă pe B1

Muschi de vita cu legume. Care este reteta secreta a lui Chef Sorin Bontea

Reteta perfecta pentru vineri seara muschi de vita cu legume. Care este modul de preparare al celebrului chef Sorin Bontea? Ai mai jos ingredientele, cantitatile si secretul care sigur te va ajuta sa le oferi celor dragi o cina spectaculoasa. Reteta lui Sorin Bontea pentru muschi de vita cu legume Chef Sorin Bontea vine .

Alimentul care este aur pentru sanatate. Trebuie consumat cat mai des

Alimentul acesta este aur pentru sanatate si e, cu siguranta, unul dintre cele mai iubite produse din frigider. Motivele pentru care trebuie consumat cat mai des sunt nenumarate, iar medicii incurajeaza sa il mancam in cantitati cat mai mari. Ce aliment trebuie consumat cat mai des de romani Medicii atrag atentia asupra unui aliment care .

Traian Basescu, declaratii neasteptate dupa alegerile parlamentare. Care este regretul sau cel mai mare

Traian Basescu a vorbit luni seara despre rezultatul dezamagitor al PMP la alegerile parlamentare, dar acelasi timp a abordat si aparitia noului partid Alianta pentru Unirea Romanilor, o adunare care nu pare de origine romaneasca, potrivit fostului presedinte. Acesta a criticat agresivitatea cu care s-a impus in topul preferintelor romanilor. PMP a obtinut un rezultat .

DOCUMENT: Guvernul aproba astazi proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta cu inca 30 de zile

Guvernul se reuneste vineri in sedinta, de la ora 10. 00, pentru a a aproba proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile, incepand din 14 decembrie, a anuntat seful DSU Raed Arafat, potrivit News.

Este oficial. Prima tara din lume care a aprobat serul a inceput astazi vaccinarea anti-covid-19. Cum se simt primii pacienti

Marea Britanie marcheaza astazi un moment istoric in lupta contra pandemiei de COVID-19, cauzata de virusul care a ucis milioane de oameni din intreaga lume. Autoritatile sanitare din Regatul Unit au inceput deja campania de vaccinare, iar primii beneficiari sunt persoanele aflate in categoriile de risc. Serul produs de Pfizer-Biontech a ajuns in spitalele din .

Ingredientul din bucatarie care combate respiratia urat mirositoare. Cum il folosesti corect

Daca te trezesti dimineata cu respiratie urat mirositoare, inseamna ca bacteriile se inmultesc in gura ta pe timpul noptii si ca nu exista niciun flux de saliva care sa le elimine. Ingredientul din bucatarie care combate respiratia urat mirositoare Neplacerea aceasta va fi combatuta doar daca te speli pe dinti. Acest miros neplacut nu este .

Cantareata din Romania care a scapat de cancer dupa ce a nascut: Doctorita nu are explicatie

O cunoscuta cantareata din Ardeal a scapat de cancer dupa ce a nascut si s-a reinventat, ajungand din nou la greutatea din liceu. Povestea incredibila a vedetei, spusa chiar de aceasta. O minune poate sa salveze o alta minune. La un pas de cancer! Sabina Leonte, miracol dupa ce a nascut a treia oara Sabina .

Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Un celebru cantaret din Romania a trecut prin momente tulburatoare. Acesta a fost jefuit in mijlocul strazii. Vedeta a ramas socata cand si-a vazut masina fara roti! Un cantaret din Romania, jefuit in plina strada Din ce in ce mai multe persoane se plang despre faptul ca nu isi mai pot lasa masina in siguranta .

Goldie Hawn si Kurt Russell, poveste de iubire de 37 de ani! Care este secretul?

Desi nu sunt casatoriti cu acte, Goldie Hawn si Kurt Russell formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Traiesc deja de 37 de ani o frumoasa poveste de iubire. Care este secretul lor? .

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Omului: Respectul pentru drepturile fundamentale ramane parte din crezul meu. Este nevoie ca, in viitor, actiunea statului sa consolideze aceasta directie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat joi, de Ziua Internationala a Drepturilor Omului, ca aceasta zi este un prilej de reflectie asupra rolului pe care fiecare cetatean il poate avea in.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )