Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de pesta porcina africana confirmat in judetul Constanta

Adevărul Adevărul,
Focar de pesta porcina africana confirmat in judetul Constanta

Dupa semnalul de alarma tras miercuri, 4 iulie, de catre prefectul judetului Tulcea care confirma ca pesta porcina africana a ajuns pe malul Lacului Razelm, in apropiere de judetul Constanta, astazi s-a depistat primul focar in judetul de la malul marii. continuă pe Adevărul

Pesta porcina se apropie de judetul Constanta. Au inceput incinerarile la cel mai mare crescator de porci din Dobrogea

Un nou focar de pesta porcina africana a fost descoperit de inspectorii DSVSA Tulcea in apropiere de judetul Constanta. Autoritatile sunt in alerta.

Focar de pesta porcina in Insula Mare a Brailei. Porcii de la o ferma au fost eutanasiati

Autoritatile sanitar veterinare din judetul Braila au montat dispozitive pentru dezinfectarea autoturismelor la trecerile cu bacul si se fac verificari in mai multe localitati, dupa ce analizele de laborator au confirmat existenta pestei porcine africane la mai multi porci de la o ferma.

Pesta porcina face ravagii in judetul Tulcea. ANSVSA a decis sa sacrifice 45.000 de porci dintr-o ferma

Pentru sacrificarea porcilor au fost aduse patru incineratoare mobile din judetul Timis. in Tulcea au venit si doi experti din partea Comisiei Europene care evalueaza situatia si ofera consultanta de specialitate.

Alerta de pesta porcina in Romania. Zeci de mii de animale vor fi sacrificate - VIDEO

Este alerta de pesta porcina in Romania. Zeci de mii de animale vor fi sacrificate, iar un abator si 35 de carmangerii au fost deja inchise. Pana acum virusul a fost depistat doar in Tulcea. Carnea de porc.

REZULTATE BAC 2018. Notele la BACALAUREAT 2018 pentru judetul Constanta

Rezultate Bacalaureat 2018, judetul Constanta. Elevii din clasa a XII-a care au incheiat cu bine examenele de BAC 2018 joi, 28 iunie, afla primele rezultate, pe 4 iulie 2018 pana la ora 12. Notele vor fi afisate pe site-ul bacalaureat. edu. ro. Tot in aceasta zi se pot depune si contestatiile pentru notele obtinute intre orele 12-16. Notele finale, dupa contestatii, vor fi afisate pe 9 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2018 edu.ro, judetul CONSTANTA. Care este rata de promovabilitate in judetul CONSTANTA. Avem REZULTATELE oficiale

REZULTATE BACALAUREAT 2018 edu. ro, judetul CONSTANTA. Un numar de 5. 094 de candidati s-au inscris pentru a sustine probele scrise in cele 14 centre de examen desemnate de Inspectoratul Scolar Judetean.

Stare de alerta in judetul Tulcea. Peste 40.000 de porci ar putea fi incinerati din cauza pestei porcine africane

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta al judetului Tulcea a luat decizia, la finalul saptamanii trecute, sa declare starea de alerta dupa ce pesta porcina africana a fost confirmata la o societate comerciala care detine peste 40. 000 de porcine.

Pesta porcina a bagat spaima in autoritatile insarcinate cu siguranta populatiei

Dupa evolutia Pestei Porcine Africane in unele tari membre UE Ungaria, Polonia, Cehia, etc. ), dar si iMoldova si Ucraina, precum si confirmarea ei la noi in tara, in judetele Satu Mare, Tulcea, DSVSA Dambovita a intreprins o serie de masuri pentru combaterea unui eventual focar de boala.

Anuntul facut de Viorica Dancila despre alerta de pesta porcina. Proprietarii animalelor sacrificate vor fi despagubiti

Fac apel la oameni, sa inteleaga faptul ca desi pesta porcina africana nu afecteaza sanatatea umana, singurele metode sa prevenim raspandirea bolii, sunt mentinerea unui nivel inalt de biosecuritate la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )