Libnet.ro
UNICEF

21:30

Focsani: Un barbat a murit chiar in prima zi din noul an, inecat cu cozonac

B1 B1,
Focsani: Un barbat a murit chiar in prima zi din noul an, inecat cu cozonac

Reuniune de familie cu final teribil: Un barbat de 60 de ani din Focsani a murit in timpul mesei din prima zi din An, inecat cu o bucata de cozonac. Barbatul se afla in vizita la rude, in satul Radulesti,. continuă pe B1

Cutremur cu magnitudinea de 2,6 in Vrancea, produs in prima zi din noul an

Nici nu am intrat bine in noul an si am avut deja parte de primul cutremur. Miercuri dimineata, la ora 02:41 de minute, zona Vrancea a fost cutremurata de un seism cu magnitudinea 2,6. Miscarea tectonica s-a.

Vreme calda in noaptea de Revelion si in prima saptamana din noul an

In noaptea de Revelion romanii vor avea parte de vreme relativ calda, cu cel putin 0 grade la miezul noptii, iar vremea se va pastra la fel si in prima saptamana din noul an. in ultima zi din an, pe 31 decem.

Un barbat a murit in prima zi a anului, dupa ce s-a inecat cu mancare iar altul a murit la biserica, la slujba de Sf. Vasile

Barbatul, in varsta de 60 de ani, din Vinatori, servea masa cand s-a inecat cu o bucata de cozonac. Medicii nu l-au mai putut salva.

Aproape 600.000 de romani isi vor sarbatori onomastica in prima zi din noul an, de Sfantul Vasile

Aproape 600. 000 de romani, in majoritate barbati, isi sarbatoresc onomastica miercuri, 1 ianuarie, cu ocazia Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )