Libnet.ro
UNICEF

18:15

Focsaniul, orasul cu cea mai mare scadere a numarului de locuitori in ultimii 10 ani

Adevărul Adevărul,
Focsaniul, orasul cu cea mai mare scadere a numarului de locuitori in ultimii 10 ani

Municipiul a pierdut aproape 24 000 de locuitori, respectiv de la 103. 219 locuitori in 2002, la 79. 315 in 2011, scaderea fiind de 23,15%. continuă pe Adevărul

Castigam putin si cheltuim cea mai mare parte a veniturilor pe mancare

Muncim. cat sa traim. Banii ne ajung doar pentru mancare si intretinere, dupa ce platim darile catre stat. Nu ne ingrijim de sanatate, iar pentru educatie parca nu mai gasim deloc resurse. O arata date.

Orasul Iasi a saracit cu 31.000 de locuitori in 9 ani. Statistica arata cea mai drastica scadere intre marile aglomerari urbane ale Romaniei

Institutul National de Statistica a facut publice datele finale, prelucrate, ale recensamantului populatiei efectuat in anul 2011.

70 de ani de la cea mai mare batalie de tancuri! Afla pe ce se baza Hitler in operatiunea Citadela si de ce a fost infrant

Dupa infrangerea categorica de la Stalingrad, situatia armatei germane era foarte dificila, capacitatea de lupta a acesteia fiind grav afectata, precum si moralul soldatilor germani.

Grecia incearca sa atraga turisti cu sloganul: Grecia, cea mai bogata tara din lume

Grecia a lansat o noua campanie de promovare a turismului, sub numele Grecia, cea mai bogata tara din lume, cu referire insa la cultura si istoria tarii, intrucat nivelul de trai al grecilor a scazut simtitor in ultimii ani, marcati de recesiune dura si criza supraindatorarii statului.

Novak Djokovic a castigat cea mai lunga semifinala din istoria Wimbledonului si s-a calificat in ultimul act

Novak Djokovic este primul finalist de la Wimbledon, dupa ce a castigat un meci incredibil disputat impotriva argentinianului Juan Martin del Potro. Liderul mondial a castigat cea mai lunga semifinala masculina.

AUDIO |Lifted, cea mai noua piesa Naughty Boy ft. Emeli Sande + Next to Me (remix, versiune Spaniola)

Naughty Boy, artistul englez care se bucura in prezent de un succes incredibil cu piesa La La La, a realizat o noua colaborare cu Emeli Sande pentru piesa Lifted. Track-ul face parte de pe albumul de debut al lui Naughty Boy, numit Hotel Cabana, pe care il va lansa anul acesta in luna Septembrie. Pe .

Federatia Patronatelor din Turism: Proiectul Dracula pentru promovarea Transilvaniei reprezinta cea mai profitabila strategie de dezvoltare a turismului

Proiectul Dracula pentru promovarea Transilvaniei reprezinta cea mai profitabila strategie de dezvoltare a turismului din regiune, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii FPTS) remis joi si citat de Agerpres.

Realitate si fantasma in cea mai recenta colectie Valentino Haute Couture

Designerii Valentino au creat un mix interesant de forme si tesaturi in cea mai recenta colectie haute couture a casei de moda. Conceputa asemanator unei expozitii de arta, colectia Valentino respecta toate rigorile didactice ale unei introduceri in lumea haute couture. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Barometrul Bunei Guvernari: Eficienta folosirii resurselor - principala problema a autoritatilor publice din Romania, in trimestrul I din 2013. Ministerul Transporturilor, perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica

Peste 100 de antreprenori si executivi din companii romanesti si multinationale considera ca, in primul trimestru din 2013, principala provocare la adresa performantei autoritatilor publice din Romania o reprezinta eficienta utilizarii resurselor, potrivit celei de a patra editii a Barometrului Bunei Guvernari - cercetare trimestriala pe care Fundatia Romanian Business Leaders o lanseaza astazi, in parteneriat cu GfK Romania. Ministerul Transporturilor este perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica 3 din 4 oameni de business semnaleaza lipsa de eficienta). La polul opus, Ministerul Finantelor Publice este vazut drept cel mai eficient, dar perceptia generala este tot negativa peste jumatate dintre respondenti considera ca rezultatele institutiei la acest criteriu sunt slabe).

Cel mai mare traficant de cocaina din lume va fi expulzat in Italia

Un lider mafiot italian, considerat cel mai mare traficant de cocaina din lume, va fi expulzat, sambata in Italia, la o zi dupa arestarea sa intr-un centru comercial din Columbia, a anuntat Parchetul, conform.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )