Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia incearca sa atraga turisti cu sloganul: Grecia, cea mai bogata tara din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia incearca sa atraga turisti cu sloganul: Grecia, cea mai bogata tara din lume

Grecia a lansat o noua campanie de promovare a turismului, sub numele Grecia, cea mai bogata tara din lume, cu referire insa la cultura si istoria tarii, intrucat nivelul de trai al grecilor a scazut simtitor in ultimii ani, marcati de recesiune dura si criza supraindatorarii statului. continuă pe Ziarul Bursa

Novak Djokovic a castigat cea mai lunga semifinala din istoria Wimbledonului si s-a calificat in ultimul act

Novak Djokovic este primul finalist de la Wimbledon, dupa ce a castigat un meci incredibil disputat impotriva argentinianului Juan Martin del Potro. Liderul mondial a castigat cea mai lunga semifinala masculina.

AUDIO |Lifted, cea mai noua piesa Naughty Boy ft. Emeli Sande + Next to Me (remix, versiune Spaniola)

Naughty Boy, artistul englez care se bucura in prezent de un succes incredibil cu piesa La La La, a realizat o noua colaborare cu Emeli Sande pentru piesa Lifted. Track-ul face parte de pe albumul de debut al lui Naughty Boy, numit Hotel Cabana, pe care il va lansa anul acesta in luna Septembrie. Pe .

Federatia Patronatelor din Turism: Proiectul Dracula pentru promovarea Transilvaniei reprezinta cea mai profitabila strategie de dezvoltare a turismului

Proiectul Dracula pentru promovarea Transilvaniei reprezinta cea mai profitabila strategie de dezvoltare a turismului din regiune, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii FPTS) remis joi si citat de Agerpres.

Realitate si fantasma in cea mai recenta colectie Valentino Haute Couture

Designerii Valentino au creat un mix interesant de forme si tesaturi in cea mai recenta colectie haute couture a casei de moda. Conceputa asemanator unei expozitii de arta, colectia Valentino respecta toate rigorile didactice ale unei introduceri in lumea haute couture. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Barometrul Bunei Guvernari: Eficienta folosirii resurselor - principala problema a autoritatilor publice din Romania, in trimestrul I din 2013. Ministerul Transporturilor, perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica

Peste 100 de antreprenori si executivi din companii romanesti si multinationale considera ca, in primul trimestru din 2013, principala provocare la adresa performantei autoritatilor publice din Romania o reprezinta eficienta utilizarii resurselor, potrivit celei de a patra editii a Barometrului Bunei Guvernari - cercetare trimestriala pe care Fundatia Romanian Business Leaders o lanseaza astazi, in parteneriat cu GfK Romania. Ministerul Transporturilor este perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica 3 din 4 oameni de business semnaleaza lipsa de eficienta). La polul opus, Ministerul Finantelor Publice este vazut drept cel mai eficient, dar perceptia generala este tot negativa peste jumatate dintre respondenti considera ca rezultatele institutiei la acest criteriu sunt slabe).

Cum poti scapa de raul de mare: postura Titanic ar putea fi cea mai eficienta

Pe masura ce avansezi in larg, valurile devin din ce in ce mai mari si mai puternice, iar vasul se misca mai usor sau mai tare astfel incat sunt aproape inevitabile senzatia de greata, starea generala de rau si lipsa de echilibru, simptomele specifice raului de mare. Pe internet exista o sumedenie de asa-zise trucuri care promit ca previn sau combat aceasta stare, dar nu toate functioneaza.

Apple nu mai este cea mai respectata companie din lume

Apple a primit o lovitura semnificativa de PR zilele trecute, cand a fost anuntata ca nu mai detine titlul de cea mai respectata companie. In fiecare an, in Statele Unite ale Americii, o companie numita Barrons da publicitatii un raport cu cele mai apreciate, respectate si de incredere companii. Apple a fost in fruntea clasamentului timp de trei ani la rand si prea putini se asteptau ca anul acesta sa-si piarda pozitia fruntasa. Totusi, acest lucru s-a intamplat si, mai .

Castigam putin si cheltuim cea mai mare parte a veniturilor pe mancare

Muncim. cat sa traim. Banii ne ajung doar pentru mancare si intretinere, dupa ce platim darile catre stat. Nu ne ingrijim de sanatate, iar pentru educatie parca nu mai gasim deloc resurse. O arata date.

La ce se expun cei care beau cea mai populara bautura racoritoare din lume. PERICOL fara precedent

Pe timp de vara parca nimic nu iti potoleste setea mai bine decat un pahar de cola rece, cu cateva cuburi de gheata. insa reprezentantii unei organizatii pentru protectia mediului au scos la iveala faptul.

Le-a ARATAT-O tuturor! Cea mai indragita cantareata a urcat pe scena FARA lenjerie intima

Este una din cele mai iubite cantarete ale Americii, iar la concertele pe care le sustine zeci de mii de fani o aclama si ii dovedesc cat de mult o pretuiesc. insa la una din prestatiile sale live, Selena Gome.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )