Libnet.ro
UNICEF

05:15

AUDIO |Lifted, cea mai noua piesa Naughty Boy ft. Emeli Sande + Next to Me (remix, versiune Spaniola)

Devorator Monden Devorator Monden,
AUDIO |Lifted, cea mai noua piesa Naughty Boy ft. Emeli Sande + Next to Me (remix, versiune Spaniola)

Naughty Boy, artistul englez care se bucura in prezent de un succes incredibil cu piesa La La La, a realizat o noua colaborare cu Emeli Sande pentru piesa Lifted. Track-ul face parte de pe albumul de debut al lui Naughty Boy, numit Hotel Cabana, pe care il va lansa anul acesta in luna Septembrie. Pe . continuă pe Devorator Monden

Angelika Vee, revine cu o noua piesa Language of love, insotita de un videoclip

Angelika Vee, revine cu o noua piesa, insotita de un videoclip, reusind sa atinga latura sensibila a celor care inca mai cred in iubire. Language of love este o piesa de dragoste, perfecta pentru toti indragostitii. Nu este lansata in calitate de single oficial ci este o piesa dedicata tuturor fanilor care o sustin pe .

Hot! Sunrise Inc lanseaza o noua piesa fresh Tout le monde, insotita de videoclip

Dupa succesul inregistrat cu Lick Shot, Nina, Mysterious Girl, Toate Femeile Pleaca si Love Me, single-ul lansat impreuna cu Delia Matache in primavara acestui an, baietii de la Sunrise Inc revin in atentia ascultatorilor cu o piesa de vara: Tout le monde! Piesa este o combinatie intre limba franceza si engleza si este in colaborare .

Fresh! Adrian Sina lanseaza o noua piesa Boracay feat. Sandra N

Adrian Sina a inregistrat o piesa special pentru noptile de vara petrecute in cluburile de pe o plaja indepartata: Boracay, o colaborare cu Sandra N. Dupa ce au facut single-ul Angel un hit in intreaga lume, ajungand in top in numeroase tari, Adrian Sina si Sandra N s-au reunit in studiourile Premium Artist unde au .

Timisoara, orasul cu cea mai rapida conexiune la Internet din lume 150; unde se situeaza Romania

Romania se situeaza pe locul noua in lume ca viteza a Internetului, Timisoara fiind orasul cu cea mai buna viteza din lume in prima jumatate a anului curent, conform informatiilor de pe Net Index.

Novak Djokovic a castigat cea mai lunga semifinala din istoria Wimbledonului si s-a calificat in ultimul act

Novak Djokovic este primul finalist de la Wimbledon, dupa ce a castigat un meci incredibil disputat impotriva argentinianului Juan Martin del Potro. Liderul mondial a castigat cea mai lunga semifinala masculina.

Federatia Patronatelor din Turism: Proiectul Dracula pentru promovarea Transilvaniei reprezinta cea mai profitabila strategie de dezvoltare a turismului

Proiectul Dracula pentru promovarea Transilvaniei reprezinta cea mai profitabila strategie de dezvoltare a turismului din regiune, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii FPTS) remis joi si citat de Agerpres.

Realitate si fantasma in cea mai recenta colectie Valentino Haute Couture

Designerii Valentino au creat un mix interesant de forme si tesaturi in cea mai recenta colectie haute couture a casei de moda. Conceputa asemanator unei expozitii de arta, colectia Valentino respecta toate rigorile didactice ale unei introduceri in lumea haute couture. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Barometrul Bunei Guvernari: Eficienta folosirii resurselor - principala problema a autoritatilor publice din Romania, in trimestrul I din 2013. Ministerul Transporturilor, perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica

Peste 100 de antreprenori si executivi din companii romanesti si multinationale considera ca, in primul trimestru din 2013, principala provocare la adresa performantei autoritatilor publice din Romania o reprezinta eficienta utilizarii resurselor, potrivit celei de a patra editii a Barometrului Bunei Guvernari - cercetare trimestriala pe care Fundatia Romanian Business Leaders o lanseaza astazi, in parteneriat cu GfK Romania. Ministerul Transporturilor este perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica 3 din 4 oameni de business semnaleaza lipsa de eficienta). La polul opus, Ministerul Finantelor Publice este vazut drept cel mai eficient, dar perceptia generala este tot negativa peste jumatate dintre respondenti considera ca rezultatele institutiei la acest criteriu sunt slabe).

VIDEO Cea mai mare cladire din lume a fost deschisa oficial in China

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

VIDEO Cea mai mare cladire din lume, aflata in China, a fost deschisa oficial

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )