Libnet.ro
UNICEF

18:45

Novak Djokovic a castigat cea mai lunga semifinala din istoria Wimbledonului si s-a calificat in ultimul act

Antena3 Antena3,
Novak Djokovic a castigat cea mai lunga semifinala din istoria Wimbledonului si s-a calificat in ultimul act

Novak Djokovic este primul finalist de la Wimbledon, dupa ce a castigat un meci incredibil disputat impotriva argentinianului Juan Martin del Potro. Liderul mondial a castigat cea mai lunga semifinala masculina. continuă pe Antena3

Djokovic merge in finala de la Wimbledon dupa un meci fabulos cu Del Potro, cea mai lunga semifinala din istorie

Novak Djokovic a trecut vineri seara de Juan Martin del Potro, in prima semifinala de la Wimbledon. A fost un meci extraordinar de la primul game. Setul 4 a avut un tie-break ce poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase din istorie, cu atata tensiune si cu un lob trimis afara de putin de Djoker pe care scria meci. Patru ore si 44 de minute de joc, cea mai lunga semifinala din istoria Wimbledonului, dar nu numai o statistica, ci si probabil cea mai frumoasa din istoria acestui turneu! .

Novak Djokovic s-a calificat in finala la Wimbledon.

Tenismanul sarb Novak Djokovic, cap de serie numarul unu, s-a calificat, vineri, in finala la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce l-a invins pe argentinianul Juan Martin Del Potro, favorit 8, cu scorul de 7-5, 4-6, 7-6 7/2), 6-7 6/8), 6-3, transmite Mediafax. Djokovic s-a impus dupa patru ore si 43 de minute, ceea ce reprezinta cea mai lunga semifinala din istoria turneului londonez. Liderul mondial va juca a doua sa finala la Wimbledon, dupa victoria din 2011, .

VIDEO Cea mai mare cladire din lume a fost deschisa oficial in China

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

VIDEO Cea mai mare cladire din lume, aflata in China, a fost deschisa oficial

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

Cea mai MARE cladire din lume. Pentagonul incape in ea de TREI ori. E atat de mare, incat i-am facut un SOARE propriu

Cea mai mare cladire din lume a fost inaugurata in China. Este atat de mare, incat cladirea Operei din Sydnei incape in ea de 20 de ori, iar Pentagonul americanilor incape acolo de trei ori. Centrul comercial.

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume, de 3 ori mai mare decat Pentagonul (VIDEO)

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume. De trei ori mai mare decat Pentagonul, constructia, care poarta numele de Centrul Global, are 500 de metri lungime, 400 de metri latime si este inalta de 100.

China are cea mai mare banca din lume

Banca Industriala si Comerciala a Chinei ICBC) a devenit cea mai mare banca din lume, potrivit unui raport anual efectuat de revista The Banker.

Apple nu mai este cea mai respectata companie din lume

Apple a primit o lovitura semnificativa de PR zilele trecute, cand a fost anuntata ca nu mai detine titlul de cea mai respectata companie. In fiecare an, in Statele Unite ale Americii, o companie numita Barrons da publicitatii un raport cu cele mai apreciate, respectate si de incredere companii. Apple a fost in fruntea clasamentului timp de trei ani la rand si prea putini se asteptau ca anul acesta sa-si piarda pozitia fruntasa. Totusi, acest lucru s-a intamplat si, mai .

Cea mai asteptata zi din viata lui Cioaca. Astazi afla VERDICTUL judecatorilor in cazul uciderii Elodiei

Unul dintre cele mai mediatizate procese ale ultimilor ani ar putea ajunge astazi la final. Fostul politist Cristian Cioaca afla verdictul judecatorilor in dosarul in care este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu.

Timisoara, orasul cu cea mai rapida conexiune la Internet din lume 150; unde se situeaza Romania

Romania se situeaza pe locul noua in lume ca viteza a Internetului, Timisoara fiind orasul cu cea mai buna viteza din lume in prima jumatate a anului curent, conform informatiilor de pe Net Index.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )