Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focuri de arma la un colegiu din Statele Unite: trei persoane au fost ranite.

România Liberă România Liberă,
Focuri de arma la un colegiu din Statele Unite: trei persoane au fost ranite.

Trei persoane au fost ranite in urma unui incident cu focuri de arma la un colegiu din Statele Unite, anunta Realitatea. net. Un barbat a deschis focul in apropierea unui colegiu din sudul Californiei. Trei persoane au fost ranite, iar atacatorul a fost retinut in biblioteca scolii. In curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Trei raniti in urma unui incident cu focuri de arma la un colegiu din SUA

Trei persoane au fost ranite in urma unui incident cu focuri de arma la un colegiu din Statele Unite, relateazaAFP. Un barbat a deschis focul in apropierea unui colegiu din sudul Californiei. Trei persoane.

SUA: O batrana de 84 de ani a castigat la loto 270 de milioane de dolari

Castigatoarea celui mai mare premiu acordat vreodata de loteria Powerball din Statele Unite este o batrana in varsta de 84 de ani, ea urmand sa primeasca suma de 370,8 milioane de dolari, din care ii vor mai ramane dupa impozitare 270 de milioane.

De ce trimit Statele Unite rachete Patriot in Iordania

Daca duminica guvernul de la Amman anunta ca poarta discutii cu statele vecine si SUA privind inarmarea cu rachete Patriot, replica Washingtonului nu a intarziat sa apara, afirmand in decursul zilei de ieri ca vor trimite o baterie de rachete Patriot impreuna cu mai multe avioane F-16, pentru efectuarea unui exercitiu militar, dar care pot stationa in Iordania daca aceasta va considera acest fapt o prioritate privind securitatea nationala.

Ponta sustine proiectul ideatic Statele Unite ale Europei: Trebuie sustinut de orice om politic cu viziune

Premierul Victor Ponta a declarat jurnalistilor de la Deutsche Welle ca sprijina formula Statelor Unite ale Europei, adoptata de presedintele Basescu, si ca acesta e proiectul pe care trebuie sa il sustina.

SUA pune recompense pe capetele a doi cunoscuti teroristi din Africa de Nord. Printre ei, Mr. Malboro, responsabil de luarea de ostatici din Algeria din ianuarie

Statele Unite au pus recompense de 23 de milioane de dolari pe capetele a doi cunoscuti teroristi nord-africani, informeaza France Presse. Este vorba despre Mokhtar Belmokhtar, cunoscut si sub numele de Mr. Malboro, si Abubakar Shekau, liderul grupului nigerian Boko Haram.

Explozie intr-un campus universitar din New York: Sapte persoane au fost ranite

O explozie aparent accidentala a avut loc, marti, in campusul Universitatii Nyack, la nord de New York, ranind sapte persoane, inclusiv doi studenti. Au fost ranite sapte persoane. Toate sunt ranite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )