Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei raniti in urma unui incident cu focuri de arma la un colegiu din SUA

B1 B1,
Trei raniti in urma unui incident cu focuri de arma la un colegiu din SUA

Trei persoane au fost ranite in urma unui incident cu focuri de arma la un colegiu din Statele Unite, relateazaAFP. Un barbat a deschis focul in apropierea unui colegiu din sudul Californiei. Trei persoane. continuă pe B1

Focuri de arma la un colegiu din Statele Unite: trei persoane au fost ranite.

Trei persoane au fost ranite in urma unui incident cu focuri de arma la un colegiu din Statele Unite, anunta Realitatea. net. Un barbat a deschis focul in apropierea unui colegiu din sudul Californiei. Trei persoane au fost ranite, iar atacatorul a fost retinut in biblioteca scolii. In curs de actualizare.

Un paramedic din Rabnita a decedat in urma unui grav accident

Un paramedic al serviciului de urgenta de la Spitalului raional Rabnita a decedat, in urma unui grav accident rutier. Potrivit siteu-lui asa-numitului minsiter de interne de la Tiraspol, accidetntul rutier a avut loc in jurul orei doua noaptea.

Panica la metroul din Moscova. Mii de persoane au fost evacuate, in urma unui incendiu. 31 de persoane au fost ranite

Mii de persoane au fost evacuate miercuri in urma unui incendiu la metroul din Moscova, relateaza AFP. Incendiul din tunelul statiei Ohtoni Riad in apropiere de Kremlin) a fost controlat. Aproximativ 4. 500 de.

Romtelecom ofera consultanta in publicitatea online pentru companii, in urma unui parteneriat cu Google

Romtelecom a initiat in aceasta luna un parteneriat strategic cu Google, in urma caruia va oferi in special IMM-urilor companiilor mici si mijlocii) servicii de gestionare a campaniilor Google AdWords, de la crearea contului la optimizarea continua a campaniei si la oferirea de suport de calitate, a anuntat marti operatorul de comunicatii electronice. Preturile pentru serviciile de gestionare AdWords incep de la 100 de euro pe luna, la care se adauga un tarif unic de initiere. Perioada minima contractuala este de sase luni, in acest caz tariful unic de initiere fiind de 49 de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )