Libnet.ro
UNICEF

14:15

Pe fondul crizei economice, europenii renunta la una dintre cele mai mari placeri: ciocolata

B1 B1,
Pe fondul crizei economice, europenii renunta la una dintre cele mai mari placeri: ciocolata

Pe fondul crizei economice, europenii au redus consumul de ciocolata, o placere care era considerata rezistenta la recesiune, scrie DailyMail. Cercetatorii companiei Mintel spun ca valoarea pietei. continuă pe B1

Pussy Riot in fata justitiei: Una dintre membre a fost eliberata, pedeapsa mentinuta pentru celelalte doua

Un tribunal din Moscova a dispus eliberarea uneia dintre cele trei membre ale grupului punk Pussy Riot, insa a mentinut condamnarea pentru celelalte doua femei, scrie BBC News. in momentul in care.

FOTO: Cum arata TITANICUL in interior si care erau diferentele dintre cele trei clase.

Titanicul le-a oferit pasagerilor, in scurta lor calatorie pe mare, tot luxul care putea fi oferit in 1912. Doua aspecte au fost lucrate in detaliu de catre proiectantii navei: partea mecanica si interiorul. Numarul adecvat al barcilor de salvare nu a constituit, insa, una dintre principalele preocupari ale constructorilor, deoarece nimeni nu credea ca un asemenea colos marin s-ar putea scufunda. Sculpturile manuale in lemn de stejar, de tec si de artar erau omniprezente. Salile de mese .

Avioanele comerciale turce evita tranzitarea spatiului aerian sirian din cauza tensiunilor dintre cele doua state

Ankara a ordonat avioanelor comerciale turce sa evite traversarea spatiului aerian sirian. Decizia autoritatilor aeronautice turce intervine pe fondul tensiunilor dintre Turcia si Siria, relateaza Mediafax citand CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )