Libnet.ro
UNICEF

07:45

Pussy Riot in fata justitiei: Una dintre membre a fost eliberata, pedeapsa mentinuta pentru celelalte doua

B1 B1,
Pussy Riot in fata justitiei: Una dintre membre a fost eliberata, pedeapsa mentinuta pentru celelalte doua

Un tribunal din Moscova a dispus eliberarea uneia dintre cele trei membre ale grupului punk Pussy Riot, insa a mentinut condamnarea pentru celelalte doua femei, scrie BBC News. in momentul in care. continuă pe B1

Procesul in apel al membrelor formatiei Pussy Riot, RELUAT la Moscova.

Procesul in apel al celor trei membre ale trupei punk rock ruse Pussy Riot a fost reluat miercuri, la ora 07. 00 GMT, la un tribunal din Moscova, in prezenta celor trei tinere femei, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Nadejda Tolokonnikova, in varsta de 22 de ani, Ekaterina Samutevici, in varsta de 30 de ani, si Maria Alehina, in varsta de 24 de ani, au fost condamnate, pe 17 august, la doi ani de inchisoare cu executare pentru huliganism si incitare la ura religioasa. In februarie, .

O membra a grupului punk Pussy Riot a fost eliberata, pedeapsa mentinuta pentru celelalte doua

Justitia rusa a eliberat miercuri una dintre membrele grupului de punk Pussy Riot dar a confirmat in schimb pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru alte doua tinere femei care au cantat in februarie o rugaciune punk anti-Putin intr-o catedrala din Moscova, scrie AFP.

Grupul rusesc Pussy Riot in tribunal: Cele trei activiste fac apel impotriva condamnarii primite

Un tribunal din Moscova va audia, miercuri, apelul celor trei activiste din trupa Pussy Riot, dupa ce la inceputul saptamanii trecute sedinta a fost amanata deoarece una dintre femei a cerut sa i se.

Una din membrele grupului Pussy Riot a fost ELIBERATA.

Justitia rusa a pus-o in libertate, miercuri, pe una din membrele grupului Pussy Riot, confirmand in acelasi timp pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru celelalte doua. Cele trei tinere au cantat in luna februarie o rugaciune anti-Putin intr-o catedrala din Moscova, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Ekaterina Samutsevici va fi pusa imediat in libertate, pedeapsa ei fiind transformata in condamnare cu suspendare, a declarat presedinta tribunalului, adaugand ca pedepsele celorlalte doua .

Pussy Riot, Jafar Panahi si un militant belarus, in cursa pentru Premiul Saharov, oferit ...

Cele trei tinere ale grupului punk rock rus Pussy Riot, regizorul iranian Jafar Panahi, nominalizat impreuna cu avocata Nasrin Sotoudeh, si disidentul belarus Ales Beliatki sunt ultimii candidati care concureaza pentru Premiul Saharov, a anuntat marti Parlamentul European, relateaza AFP, citata de Mediafax. Premiul Saharov pentru libertatea de gandire, care va fi decernat oficial la 12 decembrie in timpul unei ceremonii la Strasbourg, recompenseaza in fiecare an un aparator al drepturilor .

Una dintre cele mai controversate intrebari despre Titanic are in sfarsit un raspuns

Mythbusters au debutat in noul sezon gata sa demonteze una dintre cele mai importante si controversate intrebari cu care omenirea s-a confruntat, scrie Huffington Post. Una dintre aceste intrebari este.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )