Libnet.ro
UNICEF

05:00

Forbes: Fondatorul Alibaba, Jack Ma, este cel mai bogat din China, cu o avere de 19,5 miliarde dolari

B1 B1,
Forbes: Fondatorul Alibaba, Jack Ma, este cel mai bogat din China, cu o avere de 19,5 miliarde dolari

Fondatorul gigantului de comert electronic Alibaba, Jack Ma, este cel mai bogat om din China, cu o avere de 19,5 miliarde de dolari, in crestere de la 7,5 miliarde de dolari in urma cu un an, potrivit clasamentului. continuă pe B1

Forbes anunta cine este cel mai bogat om din China

Fondatorul gigantului de comert electronic Alibaba, Jack Ma, este cel mai bogat om din China, cu o avere de 19,5 miliarde de dolari, in crestere de la 7,5 miliarde de dolari in urma cu un an, potrivit clasamentului pe 2014 realizat de Forbes China, relateaza Mediafax.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun la Gala Premiilor Fotbalului Spaniol

Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun fotbalist, cel mai bun atacant si marcatorul celui mai frumos gol, fiind cel mai premiat fotbalist de la Gala Premiilor Fotbalului Spaniol. Cele mai multe premii au ajuns la detinatoarea Ligii Campionilor, Real Madrid.

Samsung Galaxy Note Edge, primele impresii. Cel mai ciudat telefon a trecut primele teste

Samsung Galaxy Note Edge, cel mai pretentios telefon produs vreodata de Samsung, a avut parte de mare lui lansare in Japonia in urma cu 4 zile, pe 23 octombrie. inainte ca Samsung sa lanseze Galaxy Note 4 au aparut nenumarate zvonuri pe internet si leak-uri in legatura cu viitorul telefon. Cel mai interesant dintre acestea, unul care s-a si dovedit a fi adevarat, era ca Samsung ar urma sa lanseze un telefon cu ecran curbat, folosindu-se de o tehnologie pe [].

Samsung Galaxy Note Edge, primele impresii. Cel mai ciudat telefon a trecut prin primele teste

Samsung Galaxy Note Edge, cel mai interesanttelefon produs vreodata de Samsung, a avut parte de marea lui lansare in Japonia in urma cu 4 zile, pe 23 octombrie. inainte ca Samsung sa lanseze Galaxy Note 4 au aparut nenumarate zvonuri pe internet si leak-uri in legatura cu viitorul telefon. Cel mai interesant dintre acestea, unul care s-a si dovedit a fi adevarat, era ca Samsung ar urma sa lanseze un telefon cu ecran curbat, folosindu-se de o tehnologie pe care [].

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat, luni, de Liga Profesionista din Spania, cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut, potrivit LFP. Internationalul.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator din Primera Division sezonul trecut

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai valoros jucator al campionatului spaniol in sezonul 2013/2014.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator al sezonului trecut din Primera Division

Cristiano Ronaldo a castigat titlul de cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut, atacantul celor de la Real Madrid fiind premiat in cadrul unei gale care s-a desfasurat la Madrid, informeaza presa iberica.

Faze Tari: O camera fixata pe o sticla de whisky, cel mai bun mod de a filma o nunta; Pedeapsa primita de o femeie din China, acuzata de furt. A vrut sa-mi ia hainele, asa ca le-am luat eu pe ale ei; Miss Cehia te invita la o baie in bere. Te bagi?

O camera fixata pe o sticla de whisky, cel mai bun mod de a filma o nunta. Acesta e de departe cel mai bun mod de a revedea toata lumea prezenta la nunta. Caz macabru! Un geniu rus, hot si colectionar de cadavre. Noi detalii oripilante ies la iveala in cazul renumitului jurnalist si istoric rus Anatoly Moskvin, care a fost.

Toyota isi pastreaza titlul de cel mai mare constructor auto din lume

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in conditiile in care a vandut mai multe vehicule decat rivalii Volkswagen si.

Ce ascunde cel mai ACCESAT site din Romania: Colaboreaza strans cu SERVICIILE SECRETE

Ideea ca cineva stie tot ce faci, la ce te uiti, cand te uiti ridica multe semne de intrebare si pune la indoiala dreptul la libertate garantat de constitutie. Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange declara.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )