Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce ascunde cel mai ACCESAT site din Romania: Colaboreaza strans cu SERVICIILE SECRETE

Antena3 Antena3,
Ce ascunde cel mai ACCESAT site din Romania: Colaboreaza strans cu SERVICIILE SECRETE

Ideea ca cineva stie tot ce faci, la ce te uiti, cand te uiti ridica multe semne de intrebare si pune la indoiala dreptul la libertate garantat de constitutie. Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange declara. continuă pe Antena3

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat, luni, de Liga Profesionista din Spania, cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut, potrivit LFP. Internationalul.

Forbes anunta cine este cel mai bogat om din China

Fondatorul gigantului de comert electronic Alibaba, Jack Ma, este cel mai bogat om din China, cu o avere de 19,5 miliarde de dolari, in crestere de la 7,5 miliarde de dolari in urma cu un an, potrivit clasamentului pe 2014 realizat de Forbes China, relateaza Mediafax.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator din Primera Division sezonul trecut

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai valoros jucator al campionatului spaniol in sezonul 2013/2014.

Dumitru Buzatu, profesorul de marxism si leninism care a pus stapanire pe cel mai sarac judet din Romania

Dumitru Buzatu, presedintele PSD al Consiliului Judetean Vaslui, cel catalogat drept baronul celui mai sarac judet din Romania, se mandreste cu trecutul sau de profesor de marxism si leninism. Iar ascensiunea de la catedra la politica de nivel inalt a fost una fulminanta.

Forbes: Fondatorul Alibaba, Jack Ma, este cel mai bogat din China, cu o avere de 19,5 miliarde dolari

Fondatorul gigantului de comert electronic Alibaba, Jack Ma, este cel mai bogat om din China, cu o avere de 19,5 miliarde de dolari, in crestere de la 7,5 miliarde de dolari in urma cu un an, potrivit clasamentului.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator al sezonului trecut din Primera Division

Cristiano Ronaldo a castigat titlul de cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut, atacantul celor de la Real Madrid fiind premiat in cadrul unei gale care s-a desfasurat la Madrid, informeaza presa iberica.

VIDEO Piesa Always On My Mind, cantata de Pet Shop Boys, cel mai bun cover din toate timpurile

Hitul Always On My Mind, in varianta interpretata de trupa britanica Pet Shop Boys, dar cantata in original de Elvis Presley si Brenda Lee, in 1972, a fost aleasa cel mai bun cover din toate timpurile, intr-un sondaj realizat de BBC.

KILIPIRIM, cel mai important targ de carte cu discount, se muta la Unirea

Saptamana viitoare, in capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania: KILIPIRIM. Evenimentul va avea loc intr-un nou spatiu, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi, in perioada 29 octombrie 2 noiembrie, zilnic intre 10. 00 si 22. 00, intrarea fiind libera.

VIDEO IT-ul, singurul domeniu din Romania fara someri. Cat poate castiga un informatician cu experienta intr-un an

Singurul domeniu din Romania in care nu exista someri este IT-ul. Informaticienii sunt cel mai performant produs romanesc, spun strainii care vin sa-i angajeze pentru salarii cu multe zerouri.

VIDEO IT-ul, singurul domeniu din Romania fara someri. Cat poate castiga intr-un an un informatician cu experienta

Singurul domeniu din Romania in care nu exista someri este IT-ul. Informaticienii sunt cel mai performant produs romanesc, spun strainii care vin sa-i angajeze pentru salarii cu multe zerouri.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )