Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut

B1 B1,
Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat, luni, de Liga Profesionista din Spania, cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut, potrivit LFP. Internationalul. continuă pe B1

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator din Primera Division sezonul trecut

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai valoros jucator al campionatului spaniol in sezonul 2013/2014.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucator al sezonului trecut din Primera Division

Cristiano Ronaldo a castigat titlul de cel mai bun jucator din Primera Division in sezonul trecut, atacantul celor de la Real Madrid fiind premiat in cadrul unei gale care s-a desfasurat la Madrid, informeaza presa iberica.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun la Gala Premiilor Fotbalului Spaniol

Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun fotbalist, cel mai bun atacant si marcatorul celui mai frumos gol, fiind cel mai premiat fotbalist de la Gala Premiilor Fotbalului Spaniol. Cele mai multe premii au ajuns la detinatoarea Ligii Campionilor, Real Madrid.

Faze Tari: O camera fixata pe o sticla de whisky, cel mai bun mod de a filma o nunta; Pedeapsa primita de o femeie din China, acuzata de furt. A vrut sa-mi ia hainele, asa ca le-am luat eu pe ale ei; Miss Cehia te invita la o baie in bere. Te bagi?

O camera fixata pe o sticla de whisky, cel mai bun mod de a filma o nunta. Acesta e de departe cel mai bun mod de a revedea toata lumea prezenta la nunta. Caz macabru! Un geniu rus, hot si colectionar de cadavre. Noi detalii oripilante ies la iveala in cazul renumitului jurnalist si istoric rus Anatoly Moskvin, care a fost.

VIDEO Piesa Always On My Mind, cantata de Pet Shop Boys, cel mai bun cover din toate timpurile

Hitul Always On My Mind, in varianta interpretata de trupa britanica Pet Shop Boys, dar cantata in original de Elvis Presley si Brenda Lee, in 1972, a fost aleasa cel mai bun cover din toate timpurile, intr-un sondaj realizat de BBC.

Cum a ajuns sa fie construita lumea din Destiny, poate cel mai bun joc al anului

Destiny a fost unul dintre subiectele fierbinti din gaming in 2014. Acum, poti afla cum au construit lumea din joc si care au fost elementele de care au tinut cont creatorii. Destiny este un joc creat de studioul Bungie, cei care au construit si seria Halo, iar acesta este partial un shooter, partial un Massively Multiplayer Online Role-Playing Game MMORPG). Actiunea este fixata la sapte secole in viitor, iar decorul este cuceritor prin dinamica, lumini, culori si atmosfera. Christopher Barrett, [].

Soferul masinii spulberate in Italia este din Satu Mare. Fiul acestuia ii transmite un mesaj: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi intotdeauna cel mai bun

Soferul masinii spulberate in aceasta dimineata in Italia, in urma unui grav accident de circulatia soldat cu moartea a sase romani si a unei fetite este din Satu Mare. Octavian Erdei este tatal fotbalistului de premier league, Carlo Erdei, care a scris pe facebook o declaratie emotionanta: Ttaa, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun.

Tragedie pe sosea, in Italia. Soferul masinii spulberate e tatal fotbalistului Carlo Erdei. Mesajul fiului sau: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi intotdeauna cel mai bun

Soferul masinii spulberate sambata dimineata in Italia, in urma unui grav accident de circulatia soldat cu moartea a sase romani si a unei fetite, este din Satu Mare. Octavian Erdei este tatal fotbalistului de premier league, Carlo Erdei, care a scris pe Facebook o declaratie emotionanta: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun.

Soferul masinii spulberate in Italia este tatal fotbalistului Carlo Erdei. Mesajul fiului sau: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun

Soferul masinii spulberate sambata dimineata in Italia, in urma unui grav accident de circulatia soldat cu moartea a sase romani si a unei fetite, este din Satu Mare. Octavian Erdei este tatal fotbalistului de premier league, Carlo Erdei, care a scris pe Facebook o declaratie emotionanta: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun.

Galaxy Note 4 e cel mai bun telefon de la Samsung, dar nu e prea dorit de oameni

Samsung Galaxy Note 4 este de aproape o luna pe piata, dar concurenta mai mare se arata cel mai bine in vanzarile acestui phablet.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )