Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ford preia comenzi pentru noul Mondeo si din Romania. O motorizare si ceasurile de bord sunt produse in tara

Hotnews Hotnews,
 Ford preia comenzi pentru noul Mondeo si din Romania. O motorizare si ceasurile de bord sunt produse in tara

Dealerii Ford din Romania au inceput sa preia comenzi pentru noua generatie a modelului Mondeo, masina ale carei instrumente de bord sau ceasuri n. r. ) si o motorizare 1. 5 EcoBoost) sunt produse si) in Romania. Ford Mondeo, varful de gama al marcii auto americane, este disponibil cu motorizari turbo pe benzina, turbo diesel si hibrid. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea liderului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania: Presedintele a semnat un dezamagitor act de populism

Klaus Iohannis a fost aspru criticat pentru decorarea liderului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Octav Bjoza. Centrul pentru Monitorizarea si Combatarea Antisemitismului din Romania sustine ca.

Metroul, cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania, o realizare importanta in timpul regimului comunist

Cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania este de departe metroul din Capitala. Construit in urma cu mai bine de 3 decenii, metroul din Bucuresti a reprezentat o realizare importanta in timpul.

in plina iarna, multe judete din Romania nu au inca semnate contracte cu firmele de deszapezire

Pare incredibil, dar in multe judete din Romania inca nu au fost semnate contractele cu firmele de deszapezire. Braila, care s-a aflat sub cod rosu de vreme rea, este unul dintre judetele cu probleme. Licitatia.

Subiectele Zilei: 15 milioane de euro matura zapada pe drumurile judetene din Romania; O parte dintre inculpatii din Mafia Carnii, trimisi in judecata; Cine a tras in civili in decembrie 1989? Argumente in favoarea implicarii unei retele secrete PCR

Romanii au 13 zile libere legale in 2015. Cate din acestea coincid cu weekend-ul. Romanii au 13 zile libere in 2015, stabilite pentru sarbatori publice. Basarabia istorica: care sunt urmele de romanism ramase la granita cu Occidentul. Aceasta este povestea unei calatorii nu departe de Romania si.

IB Cargo: cea mai mare factura a apartinut unui client din Romania, 330.000 de dolari

Casa de expeditii IB Cargo, infiintata in Romania in 2008, a transportat anul acesta 19. 000 de metrii cubi pe cale maritima si peste 3. 000 de tone aerian. Catalin Putineanu, director general si actionar al IB Cargo, spune intr-un interviu acordat.

Guvernul Romaniei aloca alte 5 milioane de euro pentru sustinerea gradinitelor din Republica Moldova

Guvernul a alocat alte 5 milioane de euro pentru sustinerea bazei materiale a invatamantului preuniversitar din Republica Moldova, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu.

UPDATE: Noua doctrina militara a Rusiei. Facilitati din Romania, pe lista de amenintari. Reactia NATO. Gorbaciov il lauda pe Putin

Kremlinul a publicat vineri noua versiune a doctrinei militare a Rusiei, aprobata de presedintele Vladimir Putin, care desemneaza consolidarea capacitatilor NATO si proiectul scutului antiracheta din Europa de Est printre amenintarile la adresa securitatii tarii, relateaza AFP.

Reactii dupa condamnarea lui Alexei Navalnii: SUA: Represiune impotriva independentei / UE: Condamnare motivata politic / Germania: O lovitura pentru societatea civila din Rusia

Dupa condamnarea opozantului numarul 1 al Kremlinului, Alexei Navalnii, reactiile internationale nu au intarziat sa apara. Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeana si Germania acuza decizia instantelor din Rusia, pe care o considera impotriva drepturilor omului si a statului de drept.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )