Libnet.ro
UNICEF

01:05

in plina iarna, multe judete din Romania nu au inca semnate contracte cu firmele de deszapezire

Antena3 Antena3,
in plina iarna, multe judete din Romania nu au inca semnate contracte cu firmele de deszapezire

Pare incredibil, dar in multe judete din Romania inca nu au fost semnate contractele cu firmele de deszapezire. Braila, care s-a aflat sub cod rosu de vreme rea, este unul dintre judetele cu probleme. Licitatia. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de ninsoare in 10 judete din estul si sudul tarii, cod galben in 25

Meteorologii au instituit cod portocaliu de ninsori si viscol in 10 judete din estul si sudul tarii, in timp ce alte 25 de judete vor fi sub cod galben, de duminica seara pana luni seara.

O noua avertizare meteo: Cod GALBEN de ninsori in 10 judete din est si sud-est

10 judete din estul si sud-estul tarii se afla sub cod galben de ninsori si vant pana marti, la ora 06. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cod portocaliu de ninsori, viscol si polei in 10 judete din sud-estul tarii, de duminica noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei, valabila pentru judetele Buzau, Vrancea, Braila, Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau, precum si in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, incepand de duminica noaptea. ANM informeaza ca este posibil sa emita cod rosu de viscol pentru judete din sudul tarii. Populatia din aceste zone este sfatuita de autoritati sa evite sa circule in noaptea care urmeaza .

Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea liderului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania: Presedintele a semnat un dezamagitor act de populism

Klaus Iohannis a fost aspru criticat pentru decorarea liderului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Octav Bjoza. Centrul pentru Monitorizarea si Combatarea Antisemitismului din Romania sustine ca.

Klaus Iohannis si-ar putea SCHIMBA ECHIPA. Ce anunta 2015 pentru politicienii din Romania

2015 se anunta un an al schimbarilor pentru liderii politici din Romania, spune astrologul Mariana Cojocaru. Unii se vor relansa, altii vor trece prin schimbari de strategie sau de echipa. Este si cazul.

Trafic ingreunat de ninsoare pe mai multe drumuri din tara (VIDEO)

Ninsori abundente in toata tara. Se circula greu pe mai multe drumuri, iar mai multe echipaje de Politie verifica daca masinile sunt echipate cu anvelope de iarna. Trafic ingreunat si intre Ramnicu Sarat.

UPDATE. Romania sub nameti. Doua femei au murit in ambulantele BLOCATE in zapada. A fost COD ROSU in Buzau, Vrancea si Braila. COD GALBEN de ninsori si viscol in 10 judete din din est si sud-est, pana marti dimineata. Trenuri blocate in camp. Curse aerien

Judetele Buzau, Vrancea si Braila au fost plasate sub cod rosu de ninsoare si vant, luni, de la ora 8. 30 pana la 13. 00, potrivit ANM. Sunt asteptate intensificari ale vantului cu rafale de peste 85 - 90 km/h, ninsoare abundenta, puternic viscolita si troienita si vizibilitate redusa spre zero. Circulatia este oprita total in judetele Braila si Buzau. Sunt trei trenuri oprite in camp. Zeci de localitati au ramas fara electricitate. Si circulatia aeriana si maritima sunt afectate. din est si sud-est, .

Ion Sandu (ANM): Este posibil sa emitem cod rosu de viscol pentru judete din sudul tarii

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a declarat ca este posibil ca ANM sa emita cod rosu de viscol, in noaptea de duminica spre luni, pentru judete precum Buzau, Ialomita, Braila si Vrancea, informeaza Agerpres. MAI: Recomandam populatiei din sudul tarii sa evite circulatia in noaptea care urmeaza.

Trafic ingreunat de ninsoare in opt judete din vest si sud, inclusiv pe autostrada

Traficul rutier se desfasoara in conditii de ninsoare pe drumurile nationale si europene din judetele Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras-Severin, Gorj, Valcea si Mehedinti, inclusiv pe tronsoane ale .

Subiectele Zilei: 15 milioane de euro matura zapada pe drumurile judetene din Romania; O parte dintre inculpatii din Mafia Carnii, trimisi in judecata; Cine a tras in civili in decembrie 1989? Argumente in favoarea implicarii unei retele secrete PCR

Romanii au 13 zile libere legale in 2015. Cate din acestea coincid cu weekend-ul. Romanii au 13 zile libere in 2015, stabilite pentru sarbatori publice. Basarabia istorica: care sunt urmele de romanism ramase la granita cu Occidentul. Aceasta este povestea unei calatorii nu departe de Romania si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )