Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea liderului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania: Presedintele a semnat un dezamagitor act de populism

B1 B1,
Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea liderului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania: Presedintele a semnat un dezamagitor act de populism

Klaus Iohannis a fost aspru criticat pentru decorarea liderului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Octav Bjoza. Centrul pentru Monitorizarea si Combatarea Antisemitismului din Romania sustine ca. continuă pe B1

Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea lui Octav Bjoza. MCA Romania: A semnat un dezamagitor act de populism

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a starnit nemultumirea Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA Romania. A fost prima distinctie acordata de Klaus Iohannis in calitate de sef al statului. Ceremonia a avut loc luni, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni.

Ion Cristoiu: Antena 3 a socotit ca prin decorarea lui Octav Bjoza, Klaus Iohannis a decorat si pe detinutii corupti gen Dan Voiculescu

Jurnalistii Vladimir Tismaneanu si Mircea Marian si-au exprimat recent mirarea fata de gestul lui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza, detinut politic, presedintela Asociatiei fostilor detinuti.

De ce a fost ASPRU CRITICAT Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat de Centrul pentru Monitorizarea si Combatarea Antisemitismului din Romania sustine pentru ca l-a decorat pe liderul Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Octav Bjoza.

VIDEO: De ce a fost ASPRU CRITICAT Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat de Centrul pentru Monitorizarea si Combatarea Antisemitismului din Romania sustine pentru ca l-a decorat pe liderul Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Octav Bjoza.

Centrul pentru Combaterea Antisemitismului critica decizia lui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza: A semnat un dezamagitor act de populism

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA Romania) afirma, intr-un comunicat, ca ia act, cu dezamagire, de decizia Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, de a acorda Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler unui detinut politic care se afiseaza public cu un partid sustinator al Miscarii Legionare si al neo-nazismului. Reamintim ca presedintele l-a decorat luni, 22 decembrie, pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, aceasta fiind prima distinctie acordata de Klaus Iohannis in calitate de sef al statului.

Klaus Iohannis explica de ce nu a ales biroul lui Traian Basescu la Cotroceni: Mi s-a parut prea intunecat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat Turnul Sfatului TV, din Sibiu, ca motivul pentru care nu a ales biroul folosit de Traian Basescu, la Palatul Cotroceni, a fost ca i s-a parut prea intunecat, si ca l-a ales pe cel folosit de presedintii Iliescu si Constantinescu.

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis, in Republica Moldova

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis va avea loc in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Rep. Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia pentru jurnaltv. md, ulterior, si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran confirmand, pentru Mediafax, datele vizitei.

VIDEO Prima vizita externa a lui Klaus Iohannis: Presedintele merge in Republica Moldova pe 22-23 ianuarie

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis va avea loc in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Rep. Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia pentru jurnaltv. md. Ulterior, si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran, a confirmat pentru Mediafax datele vizitei.

Presedintele Klaus Iohannis participa la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis a.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )