Libnet.ro
UNICEF

23:30

Forta Civica a depus la BEC listele pentru europarlamentare. Primul loc este ocupat de Mihai Razvan Ungureanu

Hotnews Hotnews,
 Forta Civica a depus la BEC listele pentru europarlamentare. Primul loc este ocupat de Mihai Razvan Ungureanu

Forta Civica a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central listele partidului pentru europarlamentare, transmite Mediafax. Primul loc pe liste este ocupat de Mihai Razan Ungureanu, presedintele FC, care a aratat ca printre propunerile formatiunii politice nu se regasesc nici rude, nici prieteni politici, ci oameni de cariera. continuă pe Hotnews

Forta Civica a depus la BEC listele pentru europarlamentare. MRU, pe primul loc

Forta Civica a depus, miercuri, la BEC listele partidului pentru europarlamentare, primul loc fiind ocupat de Mihai-Razvan Ungureanu, presedintele FC, care a aratat ca pe liste nu se regasesc nici rude, nici.

Forta Civica a depus la BEC listele pentru eurparlamentare: Primul loc este ocupat de Mihai Razvan Ungureanu

Forta Civica a depus, miercuri, la BEC listele partidului pentru europarlamentare, informeaza Mediafax. Primul loc este ocupat de Mihai Razan Ungureanu, presedintele FC, care a precizat ca pe liste nu se.

FC a depus la BEC listele pentru europarlamentare. Pe primul loc, MRU.

Forta Civica a depus, miercuri, la BEC listele partidului pentru europarlamentare. Primul loc pe lista este ocupat de Mihai Razan Ungureanu, relateaza Mediafax. Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat ca media de varsta a candidatilor propusi de FC pentru europarlamentare este de 41 de ani, o treime dintre acestia fiind femei. Citeste si: Interviu cu Siegfried Muresan, inlocuitorul Elenei Basescu pe lista PMP Ungureanu a mai spus ca la BEC au fost depuse si cele 217. 000 de .

PDL a depus listele pentru europarlamentare la BEC. Blaga: Competenta, criteriul care a stat la baza intocmirii listei (VIDEO)

PDL a depus, duminica, listele pentru alegerile europarlamentare la BiroulElectoralcentral, relateazaB1 TV. Presedintele PDL,Vasile Blaga a declarat, duminica, dupa depunerea listei de.

PDL depune listele pentru europarlamentare la BEC. Blaga: Competenta, criteriul care a stat la baza intocmirii listei

PDL a depus, duminica, listele pentru alegerile europarlamentare la BiroulElectoralcentral, relateazaB1 TV. Presedintele PDL,Vasile Blaga a declarat, duminica, dupa depunerea listei de.

PNL si-a depus listele pentru europarlamentare. Antonescu: Am strans mai multe semnaturi decat PSD+UNPR+PC, este un semn incurajator

PartidulNational Liberal si-a depus, luni, listele pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral Central, avand adunate peste 1. 2 milioane de semnaturi. Stire in curs de.

UDMR si-a depus la BEC listele pentru euroalegeri

UDMRsi-a depus luni dupa-amiaza listele cu candidatii pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral Central, Kelemen Hunor aratandu-se sigur ca UDMRva avea membri in PE. Eu cred ca fiecare.

Miscarea Populara a depus la BEC lista de candidati la europarlamentare. Cristian Preda, Siegfried Muresan si Teodor Baconschi, primii 3 pe lista

Partidul Miscarea Populara a depus, luni, la Biroul Electoral Central, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Lista PMP este deschisa de europarlamentarul Cristian Preda, urmat de Siegfried Muresan - un tanar care deja are activitate performanta in PE si va fi de folos Romaniei in PE, dupa cum a declarat Elena Udrea, si de fostul ministru de Externe Teodor Baconschi. Pe lista se mai afla Cristian Petrescu, actual deputat in trecut la PDL), omul de afaceri Woetsch Gunther, fosta presedinta a Federatiei de Tenis Ruxandra Dragomir si Alexandru Lesco, care a avut de suferit la Tiraspol fiind condamnat in lotul Ilascu.

MRU: Cine se impotriveste exploatarii gazelor de sist face jocul Rusiei.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, la Digi 24, ca este nevoie ca Rusia sa fie izolata, dar si ca cine se impotriveste exploatarii gazelor de sist in Romania face jocul Moscovei. Citeste si: FC a depus la BEC listele pentru europarlamentare. Pe primul loc, MRU Dar, in acelasi timp, momentul in care trebuie sa gandim dincolo de interesele nationale ale statelor membre ale Aliantei Nord-Atlantice. L-am auzit pe presedintele Hollande spunand ca renunta la .

PMP a depus la BEC listele de candidati pentru alegerile europarlamentare

Conducerea PMP a depus, luni, la BEC, lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Pe primele locuri se afla Cristian Preda, Siegfried Muresan, Teodor Baconschi si Cristian Petrescu. Pe urmatoarele.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )