Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fortele kurde AU LANSAT O OFENSIVA asupra celui mai important baraj din Irak

Antena3 Antena3,
Fortele kurde AU LANSAT O OFENSIVA asupra celui mai important baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadisti din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic SI), asupra barajului de la Mosul. continuă pe Antena3

Irak: Fortele kurde, sustinute de SUA, au lansat o ofensiva pentru cucerirea barajului de la Mosul

Fortele kurde, sustinute de catre aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a relua controlul, de la jihadisti din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic SI), asupra barajului de la Mosul .

Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a recuceri de la jihadistii din gruparea Statul Islamic ISI) barajul de la Mosul, cel mai mare din Irak .

Sucevean premiat de Victor Ponta dupa descoperirea celui mai mare tezaur de monede geto-dacice

Un sucevean a fost premiat vineri de Victor Ponta pentru ca a gasit, pe un deal din zona localitatii Cacica, cel mai mare tezaur de monede geto-dacice, cu o vechime de peste 2. 400 de ani. Paul Croitoru a primit o.

FOTO Recunoasteti vandalii? Acte inexplicabile de distrugere pe traseul celui mai frumos proiect de voluntariat realizat in 2014 in Romania

Peste 250 de voluntari muncesc de la inceputul verii la reabilitarea unuia dintre cele mai spectaculoase trasee montane din Romania: Via-Maria-Theresia, din muntii Calimani. Munca lor a fost batjocurita in buna masura prin acte de vandalism inexplicabile.

Ce-a facut nationalizarea cu oamenii muncii? Confesiunile celui mai cunoscut cafegiu din Bucuresti, la Adevarul Live, de la ora 12.00

La 11 iunie 1948, a fost data lovitura de gratie proprietatii private din Romania. Legea nationalizarii insemna trecerea in mainile statului a celei mai importante parti din mijloacele de productie, spunea liderul communist Gheorghiu-Dej. Aceasta schimbare a insemnat, insa, sinuciderea economiei romanesti. Istoricul Bogdan Murgescu si cafegiul Gheorghe Florescu vorbesc despre efectele nationalizarii, la ora 12. 00, la Adevarul Live.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )