Libnet.ro
UNICEF

17:16

Cu ce a fost batut un copil de 13 ani de catre concubinul mamei. Cand au vazut urmele, profesorii au anuntat politia

Adevărul Adevărul,
Cu ce a fost batut un copil de 13 ani de catre concubinul mamei. Cand au vazut urmele, profesorii au anuntat politia

Un copil in varsta de 13 ani a fost batut cu bestialitate, cu biciul, de concubinul mamei sale. Politistii si reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) au demarat o ancheta. continuă pe Adevărul

Un copil de 13 ani, batut cu biciul de concubinul mamei. Cand au vazut urmele, profesorii au anuntat politia

Un copil in varsta de 13 ani a fost batut cu bestialitate, cu biciul, de concubinul mamei sale. Politistii si reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) au demarat o ancheta.

Un copil de 13 ani a fost batut cu biciul de concubinul mamei sale. Cazul a intrat in atentia procurorilor

Un baiat de 13 ani din localitatea Girisu de Cris judetul Bihor) ar fi fost batut cu biciul de concubinul mamei sale.

Un copil de 13 ani, batut cu biciul de iubitul mamei ca pedeapsa pentru o pozna. Vinovatul risca pedeapsa cu inchisoarea

Un copil de 13 ani a fost nevoit sa suporte chinuri groaznice. Baiatul dintr-o comuna din Bihor a fost batut cu biciul de iubitul mamei sale, iar autoritatile au fost arestate in legatura cu acest incident.

Copil de 13 ani batut cu biciul de iubitul mamei. Motivul incredibil pentru care barbatul a recurs la acest gest cumplit

Caz socant in judetul Bihor. Un baiat de 13 ani a fost batut cu biciul de iubitul mamei sale. Motivul? Copilul fusese surprins de barbat in timp ce dadea foc la cateva hartii pe care le-a.

Situatie scandaloasa in Bihor! Un baiat de 13 ani a povestit la scoala cum a fost batut cu biciul

Este ancheta in Bihor dupa ce Un baiat de 13 ani din Bihor a povestit la scoala ca a fost batut cu biciul, acasa. Copilul a fost lovit peste picioare de proprietarul dermei unde locuieste cu familia, dupa.

Un copil de 13 ani este cautat de pompieri si de scafandri in apele Oltului

Un adolescent in varsta de 13 ani, care nu a mai reusit sa iasa din apa raului Olt de la acumularea Draganesti-Olt, este cautat de echipe de pompieri si de scafandri, a anuntat sambata purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Olt, Alin Basasteanu.

Olimpicul de 13 ani, batut de mama, a refuzat plasamentul

Olimpicul de 13 ani batut si muscat de propria mama a refuzat sa fie luat de langa ea si dus intr-un centru de plasament. Inspectorii de la Protectia Copilului s-au dus sa il ia de.

Un copil de 10 ani a fost batut cu brutalitate de un turist - VIDEO

Un copil dinThailandaeracasierla o toaleta publica pentru face rost de bani de buzunar, insa lucrurile au inceput sa se complice, dupa ce un turist beat a refuzat sa.

Un barbat de 32 de ani, acuzat ca a batut un copil de 7 ani: L-a lovit cu palma in zona fetei si l-a amenintat cu acte de violenta

O banala cearta intre doi copii s-a tranformat intr-un scandal imens, dupa ce tatal unuia dintre ei l-a lovit pe un minor pe o ulita a satului Orevita Mare. Oamenii legii il cerceteaza penal pentru lovire si amenintare.

Un copil de cinci ani a fost pierdut de mama sa, intr-o intersectie din Deva

O tanara de 25 de ani si-a pierdut fiul intr-o intersectie din municipiul Deva, dupa ce l-a lasat nesupravegheat. Copilul a fost gasit plangand de o patrula a Politiei Locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )