Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un copil de 10 ani a fost batut cu brutalitate de un turist - VIDEO

Antena3 Antena3,
Un copil de 10 ani a fost batut cu brutalitate de un turist - VIDEO

Un copil dinThailandaeracasierla o toaleta publica pentru face rost de bani de buzunar, insa lucrurile au inceput sa se complice, dupa ce un turist beat a refuzat sa. continuă pe Antena3

Un copil de cinci ani a fost pierdut de mama sa, intr-o intersectie din Deva

O tanara de 25 de ani si-a pierdut fiul intr-o intersectie din municipiul Deva, dupa ce l-a lasat nesupravegheat. Copilul a fost gasit plangand de o patrula a Politiei Locale.

Incident socant in curtea Politehnicii din Bucuresti: Mircea Oprean, ginerele lui Ceausescu, a fost batut grav de doi tineri

Ginerele fostului dictator Nicolae Ceausescu, profesorul Mircea Oprean a ajuns la spital dupa ce a fost batut joi seara in curtea Universitatii Politehnica, unde preda, de catre doi tineri. Potrivit.

Mircea Oprean, fostul ginere al lui Nicolae Ceausescu, la spital dupa ce a fost batut de un necunoscut pe o strada din Capitala

Fostul ginere al lui Nicolae Ceausescu, Mircea Oprean, a ajuns la spital, dupa ce, joi seara, a fost batut de catre o persoana necunoscuta pe o strada din sectorul 6 al Capitalei. Politistii au declansat o ancheta pentru loviri sau alte violente, victima fiind audiata la spital.

Ginerele lui Nicolae Ceausescu, internat in spital, dupa ce a fost batut in curte la Politehnica

Mircea Oprea, ginerele lui Nicolae Ceausescu, a fost batut in curtea facultatii la care preda, acesta fiind internat in spital, informeaza Antena 3. Potrivit sursei citate, acesta este internat la Spitalul Municipal si este stabil.

Accident teribil in Satu Mare. Doua persoane, printre care si un copil, au murit si alte doua au fost ranite grav (FOTO, VIDEO)

Accident ingrozitor in zona localitatii Ratesti. Doua masini s-au ciocnit, iar in urma impactului au rezultat doi morti si doi raniti. Unul dintre soferi si un copil de doi ani au.

Un tanar de 29 de ani a fost impuscat la vanatoare chiar de unchiul lui

Un tanar de 29 de ani din comuna aradeana Chisindia a fost impuscat accidental, duminica dimineata, la o vanatoare organizata legal.

FOTO Dupa 10 ani de lucrari, Muzeul Tarii Crisurilor s-a mutat in casa noua. S-au deschis primele cinci sali cu expozitii

Muzeul Tarii Crisurilor din Oradea si-a inceput activitatea in noul sediu, fosta garnizoana a judetului, o cladire de patrimoniu reabilitata, timp de peste zece ani, de Consiliul Judetean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )