Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un copil de 13 ani este cautat de pompieri si de scafandri in apele Oltului

România Liberă România Liberă,
Un copil de 13 ani este cautat de pompieri si de scafandri in apele Oltului

Un adolescent in varsta de 13 ani, care nu a mai reusit sa iasa din apa raului Olt de la acumularea Draganesti-Olt, este cautat de echipe de pompieri si de scafandri, a anuntat sambata purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Olt, Alin Basasteanu. continuă pe România Liberă

Olimpicul de 13 ani, batut de mama, a refuzat plasamentul

Olimpicul de 13 ani batut si muscat de propria mama a refuzat sa fie luat de langa ea si dus intr-un centru de plasament. Inspectorii de la Protectia Copilului s-au dus sa il ia de.

Doua fete de 10 si 13 ani, grav ranite dupa ce au fost lovite de o masina, la iesirea din Bucuresti spre Bragadiru

Doua fete in varsta de 10 si 13 ani au fost grav ranite, dupa ce au fost lovite de o masina cand traversau strada, accidentul producandu-se joi dupa-amiaza, pe Soseaua Alexandriei, la iesirea din Capitala spre Bragadiru, informeaza News. ro.

BATUT CRUNT DIN CAUZA UNEI NOTE PROASTE! O mama cu orgoliul nesatisfacut si-a bagat in spital copilul de 13 ani

Situatie halucinanta la Targu Jiu. Ambitiile unei mame au dus la traumatizarea pe viata a fiului de doar 13 ani. Baiatul, olimpic la mai multe materii, dar nu suficiente cat sa-i satisfaca.

Tatal olimpicului agresat de mama va actiona in instanta Protectia Copilului din Gorj: Ma trezesc ca merg acasa si nu mai am copil

Tatal olimpicului de 13 ani agresat de mama a anuntat ca va actiona in judecata DGASPC Gorj, pentru ca l-ar fi decazut din drepturile parintesti in mod ilegal, informeaza Mediafax. Adrian.

Tragedie pe un drum din Romania. O adolescenta a murit si sora ei de noua ani este grav ranita

O adolescenta in varsta de 17 ani a murit, iar sora ei, de 9 ani, si un tanar de 18 ani au fost raniti dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat miercuri dimineata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )