Libnet.ro
UNICEF

06:00

Au fost casatoriti doar cateva luni! Cele mai scurte mariaje din showbiz-ul romanesc!

ADPM ADPM,
Au fost casatoriti doar cateva luni! Cele mai scurte mariaje din showbiz-ul romanesc!

Casatoriile par sa nu mai reziste, in general, ca altadata. In showbiz, sunt chiar mai vulnerabile. Unele vedete au fost casatorite, spre exemplu, doar cateva luni. Iata cele mai scurte mariaje. continuă pe ADPM

E o problema de luni cat mai rezistam

Gheorghe Dobra, directorul general al producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) a declarat astazi ca intreprinderea pierde 15 mii de dolari pe ora si va mai rezista pe piata doar cateva luni, daca autoritatile nu vor reduce sprijinul pentru energia regenerabila.

Alro: Pierdem 15.000 dolari pe ora din cauza ecotaxelor. E o problema de luni cat mai rezistam

Producatorul de aluminiu Alro Slatina ALR) pierde 15. 000 dolari pe ora si va mai rezista pe piata doar cateva luni, daca autoritatile nu vor reduce sprijinul pentru energia regenerabila, a declarat marti directorul general al companiei, Gheorghe Dobra.

Curtea Constitutionala: Actul adoptat de Parlament si cel semnat de premier atesta ca a fost schimbata doar structura Executivului, nu si programul

Actul adoptat de Parlament si cel semnat de premier atesta ca a fost schimbata doar structura Executivului, nu si programul, arata Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu decizia de sambata de respingere ca inadmisibila a sesizarii PDL si a unui grup de deputati neafiliati PMP), relateaza Agerpres.

Sondaj KPMG: TVA si CAS sunt cele mai impovaratoare impozite din Romania

Taxa pe valoarea adaugata si contributiile sociale sunt considerate cele mai impovaratoare impozite din Romania de catre antreprenorii care au raspuns unui sondaj realizat de KPMG Romania.

Erste Bank: Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor pentru perioada 2014-2020

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor in cadrul politicii de coeziune UE pentru perioada 2014-2020, de 164 de euro pe locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria, iar sumele destinate educatiei sunt prea mici, potrivit unui raport al Erste Bank.

Romania a obtinut cele mai putine fonduri europene pe cap de locuitor pentru 2014-2020

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor in cadrul politicii de coeziune UE pentru perioada 2014-2020, de 164 euro pe locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria, iar sumele destinate educatiei sunt prea mici,.

Cele mai tentante oferte, la o noua editie a Targului de Turism

Baimarenii care isi doresc o vacanta de neuitat, pot sa caute cele mai bune oferte la Targul de Turism, care va avea loc la Gold Plaza Baia Mare in perioada 28-30 martie, in incinta centrului comercial.

Romania, printre cele mai CORUPTE tari din lume

Romania este printre cele mai corupte tari intr-un clasament ce cuprinde Europa si America de Nord. Un studiu realizat in acest an arata cum sta tara noastra la combaterea criminalitatii, transparenta.

Cele mai grave accidente aviatice din ultimii 14 ani

Incidenta accidentelor aviatice este mult mai redusa decat a celor provocate de autovehicule. Cu toate acestea insa, impactul lor este mult mai profund, schimband uneori regulile de securitate sau soarta companiilor aeronautice. Iata cele mai grave accidente aviatice din ultimii 14 ani.

Stefan Banica si Lavinia Parva au fost casatoriti

Stefan Banica si Lavinia Parva sunt, oficial, impreuna de mai bine de jumatate de an, insa nu dau semne ca s-ar casatori prea curand. Totusi, ei au mai fost sot si sotie. intr-o viata anterioara. Asa sustine un astrolog.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )