Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un fost comandant al nazistilor a fost gasit in Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Un fost comandant al nazistilor a fost gasit in Statele Unite

Un fost comandant al unitatii naziste, acuzate de incendierea unor sate in care se aflau femei si copii, a imigrat in Statele Unite si locuieste in Minnesota de cand s-a terminat al Doilea Razboi Mondial. continuă pe Adevărul

Un fost comandant nazist a fost gasit in Statele Unite

Un fost comandant al unitatii naziste, acuzate de incendierea unor sate in care se aflau femei si copii, a imigrat in Statele Unite si locuieste in Minnesota de cand s-a terminat al Doilea Razboi Mondial.

Ce se va intampla cu Michael Karkoc, fostul comandant nazist gasit in Statele Unite?

La aproape 70 de ani de la caderea regimului nazist, intreaga lume se astepta ca persoanele din fruntea celei mai de temut ideologii politice sa dispara in umbra trecutului. Iata insa ca un fost comandant al unitatii naziste Legiunea Ucraineana de Auto Aparare ducea o viata linistita in Statele Unite ale Americii.

Statele Unite vor sa instituie o zona de interdictie aeriana deasupra Siriei

Statele Unite are in vedere instituirea unei zone de interdictie aeriana in Siria, aceasta putand fi prima interventie directa in razboiul civil de doi ani, au declarat astazi diplomati occidentali, transmite Reuters.

Bursa din Statele Unite inchide in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere fata de sedinta precedenta.

Studiu: Statele Unite au o economie mai putin deschisa decat Romania - blog afiliat Washington Post

Statele Unite se claseaza in urma Romaniei intr-un clasament al gradului de deschidere al economiei realizat de International Chamber of Commerce, potrivit unui articol publicat pe un blog afiliat Washington Post.

Agentia americana de Securitate apara legalitatea programelor de supraveghere din Statele Unite

Keith Alexander, directorulAgentiei Nationale de Securitate NSA)a aparat miercuri legalitatea vastelor programe de supraveghere din Statele Unite, dezvaluite saptamana trecuta. Noi lucram zilnic in conformitate cu reguli stricte, functionam in cadrul unui regim foarte riguros de supraveghere al guvernului, a declarat acesta in fata Senatului american, potrivit unui comunicat, citat de AFP.

Statele Unite: a fost aleasa prima femeie pe postul de director adjunct al CIA

O jurista de la Casa Alba a fost numita directoare adjuncta a CIA, prima femeie care ocupa acest post in cadrul Agentiei Centrale de Informatii a Statelor Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )