Libnet.ro
UNICEF

17:16

A fost cutremur in Pakistan. Cel putin trei oameni au murit dupa ce o casa s-a prabusit peste ei

Antena3 Antena3,
A fost cutremur in Pakistan. Cel putin trei oameni au murit dupa ce o casa s-a prabusit peste ei

Cel putin trei persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite dupa un cutremur de suprafata de 5,4 grade pe scara Richter produs in cursul noptii in Pakistan, informeaza site-ul local Express. continuă pe Antena3

Explozie de la o fabrica de artificii din Italia. Cel putin sapte oameni au murit

Cel putin sapte persoane au murit intr-o explozie produsa la o fabrica de artificii din sudul Italiei, scrie presa italiana, potrivit Agerpres. Incidentul a avut loc la sediul companiei de artificii a.

Pakistan: Cel putin 36 de morti si sute de case inundate din cauza ploilor torentiale

Ploile torentiale si inundatiile din Pakistan au provocat moartea a cel putin 36 de persoane, au anuntat sambata responsabili guvernamentali, relateaza AFP. Aproape 250. 000 de oameni au fost afectati de.

E prapad in Pakistan: Cel putin 36 de morti si sute de case izolate din cauza ploilor torentiale

Cel putin 36 de persoane si-au pierdut viata si alte peste 250. 000 sunt afectate din cauza ploilor torentiale si a inundatiilor din Pakistan, au indicat sambata responsabili guvernamentali, potrivit carora.

ITALIA: Cel putin patru oameni au murit intr-o explozie la o fabrica

Deflagratia, care cel mai probabil este un accident de munca, a avut loc intr-o fabrica apartinand companiei Bruscella.

Atentat sinucigas in Afganistan. Cel putin 25 de persoane au murit

Cel putin 25 oameni au fost ucisi, iar alti 40 au fost raniti intr-un atac sinucigas produs miercuri in nordul Afganistanului.

Trei oameni au murit inecati

Trei oameni au murit inecati, dupa ce au incercat sa scape de canicula. O femeie de 39 de ani din Brasov a mers cu fetita ei si inca doi copii la scaldat. La un moment dat, copiii au fost luati de curenti,.

Italia: Explozie la o fabrica de artificii din sudul tarii. Cel putin patru persoane au murit, iar alte sase au fost ranite

O explozie puternica s-a produs vineri intr-o fabrica de artificii din localitatea Modugno, situata in sudul Italiei, in apropierea orasului Bari, informeaza Il Fatto Quotidiano. Cel putin patru persoane au.

Cel putin 11 persoane au murit, intr-un grav accident rutier

Cel putin 11 persoane au murit si peste 20 au fost ranite intr-un accident implicand un autobuz si un camion in apropiere de orasul siberian Krasnoiarsk, au anuntat miercuri autoritatile locale, potrivit.

Cel putin 25 de morti si zeci de raniti intr-un atentat sinucigas comis in Afganistan

Cel putin 25 oameni au fost ucisi, iar alti 40 au fost raniti intr-un atac sinucigas produs miercuri in nordul Afganistanului, informeaza site-ul postului Al Jazeera. Atacul sinucigas a avut loc intr-o piata aglomerata din orasul Almar, situat in provincia Faryab nordul Afganistanului).

Iran: Cel putin 20 de persoane au murit in urma unor inundatii

Inundatiile din Iran au dus la moartea a cel putin 20 de persoane si la disparitia altor zeci. Multe cladiri s-au prabusit din cauza pamantului imbibat cu apa, devenit instabil, dupa ploile care au durat doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )