Libnet.ro
UNICEF

00:07

ITALIA: Cel putin patru oameni au murit intr-o explozie la o fabrica

România Liberă România Liberă,
ITALIA: Cel putin patru oameni au murit intr-o explozie la o fabrica

Deflagratia, care cel mai probabil este un accident de munca, a avut loc intr-o fabrica apartinand companiei Bruscella. continuă pe România Liberă

Italia: Explozie la o fabrica de artificii din sudul tarii. Cel putin patru persoane au murit, iar alte sase au fost ranite

O explozie puternica s-a produs vineri intr-o fabrica de artificii din localitatea Modugno, situata in sudul Italiei, in apropierea orasului Bari, informeaza Il Fatto Quotidiano. Cel putin patru persoane au.

Cel putin patru morti in urma unei explozii produse intr-o fabrica de artificii din Italia

Cel putin patru persoane au murit, iar alte opt au fost ranite intr-o explozie puternica produsa vineri intr-o fabrica de artificii din apropierea orasului italian Bari, informeaza Il Fatto Quotidiano, in editia online.

Robert Cazanciuc, despre inchisorile din Romania: Cel putin patru penitenciare vor fi relocate si inchise. E o incercare de a aduce conditiile din penitenciare daca nu la standarde europene, macar la conditii decente

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat, marti, ca Romania are nevoie de circa 10. 000 de locuri civilizate in penitenciare. Drept urmare, patru astfel de structuri vor fi inchise si relocate pentru ca.

Atentat sinucigas in Afganistan. Cel putin 25 de persoane au murit

Cel putin 25 oameni au fost ucisi, iar alti 40 au fost raniti intr-un atac sinucigas produs miercuri in nordul Afganistanului.

Cel putin 11 persoane au murit, intr-un grav accident rutier

Cel putin 11 persoane au murit si peste 20 au fost ranite intr-un accident implicand un autobuz si un camion in apropiere de orasul siberian Krasnoiarsk, au anuntat miercuri autoritatile locale, potrivit.

Cel putin 25 de morti si zeci de raniti intr-un atentat sinucigas comis in Afganistan

Cel putin 25 oameni au fost ucisi, iar alti 40 au fost raniti intr-un atac sinucigas produs miercuri in nordul Afganistanului, informeaza site-ul postului Al Jazeera. Atacul sinucigas a avut loc intr-o piata aglomerata din orasul Almar, situat in provincia Faryab nordul Afganistanului).

Iran: Cel putin 20 de persoane au murit in urma unor inundatii

Inundatiile din Iran au dus la moartea a cel putin 20 de persoane si la disparitia altor zeci. Multe cladiri s-au prabusit din cauza pamantului imbibat cu apa, devenit instabil, dupa ploile care au durat doua.

SUA: Trei oameni au murit intr-un atac armat comis intr-un cinematograf

Trei persoane au murit si alte sapte persoane au fost ranite, joi, intr-un atac armat comis intr-o sala de cinema din statul american Louisiana. Incidentul s-a produs in sala unui cinematograf din orasul.

Cel putin 18 morti in urma coliziunii intre doua nave, pe Nil, in apropiere de Cairo

Cel putin 18 persoane au murit in urma coliziunii intre o nava-cargo si un iaht plin cu pasageri, pe fluviul Nil, in Egipt, informeaza BBC News online.

Patru oameni au trecut pe langa moarte aseara. Microbuzul in care erau s-a rasturnat VIDEO

Patru oameni au trecut pe langa moarte aseara. Microbuzul in care erau s-a rasturnat pe marginea unui canal din Tulcea dupa ce un alt sofer a uitat sa acorde prioritate. Daca microbuzul ar fi ajuns in apa era.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )