Libnet.ro
UNICEF

07:45

Am fost hraniti cu speranta de presedintele Iohannis si de Dacian Ciolos, acest cuplu minunat. Liviu Dragnea, despre accederea Romaniei in spatiul Schengen

B1 B1,
 Am fost hraniti cu speranta de presedintele Iohannis si de Dacian Ciolos, acest cuplu minunat. Liviu Dragnea, despre accederea Romaniei in spatiul Schengen

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a adus critici sefului statului si premierului, spunand ca ei sunt vinovati ca au oferit sperante poporului cu privire la primirea acceptului in spatiul. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Platforma lui Dacian Ciolos este foarte buna. Dupa alegeri vom avea un premier politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti o serie de comentarii cu privire la platforma lansata de premierul Dacian Ciolos. Seful statului sustine ca Platforma 100 este una care contine principii.

Klaus Iohannis: Premierul Dacian Ciolos, impreuna cu ministrul Raluca Pruna, trebuie sa analizeze decizia deputatilor de a adopta motiunea simpla pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, despre adoptarea motiunii simple pe Justitie in Camera Deputatilor, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa faca o analiza, impreuna cu ministrul Raluca Pruna.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis, mesaj dupa aparitia platformei lui Dacian Ciolos: Este nevoie si de alti pasi!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca platforma prezentata de premierul Dacian Ciolos este foarte buna si ca, probabil, acesta doreste sa mearga mai.

Sigur ca Dacian Ciolos este o varianta buna de viitor premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la Bruxelles, ca Dacian Ciolos ramane o varianta buna pentru a conduce viitorul guvern, daca va fi sustinut politic.

Premierul Dacian Ciolos: Actul de justitie este incomplet fara recuperarea bunurilor obtinute ilicit

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi dimineata, la inceputul unei conferinte pe tema recuperarii prejudiciilor, ca a fost creata o agentie in acest sens. Totodata, seful Executivului a precizat ca fondurile recuperate de Agentia Nationala a Bunurilor Obtinute Ilicit for merge spre educatie, sistemul de sanatate si catre proiecte sociale.

Lelia Munteanu, despre sloganul USR pentru alegeri: Dacian Ciolos. in sfarsit, ai cu cine!, poate la fel de iscusit ca Vorbeste cu Mutu!

Jurnalista Lelia Munteanu scrie intr-un text, publicat pe site-ul Gandul. info, ca sloganul USR pentru alegerile parlamentare din acest an, Dacian Ciolos, in sfarsit ai cu cine!,.

Nicusor Dan a aderat la platforma Romania 100 si a lansat sloganul de campanie al USR: Dacian Ciolos, in sfarsit ai cu cine

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat ca formatiunea pe care o conduce sustine platforma Romania 100 lansata de seful Guvernului si a prezentat sloganul de campanie al partidului: Dacian Ciolos, in sfarsit ai cu cine.

Nicusor Dan a prezentat noul slogan USR in campanie: Dacian Ciolos, in sfarsit ai cu cine!

Presedintele USR, Nicusor Dan a prezentat, miercuri, sloganul formatiunii la alegerile parlamentare - Dacian Ciolos, in sfarsit ai cu cine! - si a anuntat ca un document cu propunerile USR pentru Platforma Romania 100 va fi inaintata premierului, cu care doreste sa aiba si o intalnire, exprimandu-si sustinerea totala pentru acesta.

Basescu: Dacian Ciolos are talentul de a-si pune ouale in toate cosurile; vrea sa fie in tabara castigatoare fara sa riste

Presedintele PMP, Traian Basescu a declarat, marti, la B1 TV, ca principiile Platformei Romania 100 a lui Dacian Ciolos se bazeaza pe principii vagi, valabile atat pentru partidele de dreapta, cat si pentru cele de stanga, astfel incat Ciolos sa-si pastreze sansele de a fi desemnat ca premier atat de PNL, cat si de PSD.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )