Libnet.ro
UNICEF

08:15

A fost identificat primul malware pentru Mac din 2017

Playtech Playtech,
A fost identificat primul malware pentru Mac din 2017

Cu toate ca malware-ul tinteste in general, catre sistemele cu Windows, un astfel de pericol a fost identificat acum si pe Mac. in general, sistemul de operare MacOS, sau OS X, al celor de la Apple, este considerat atat de sigur incat nu ai nevoie de un software aditional pentru a te proteja impotriva virusilor []. continuă pe Playtech

MOMENT ISTORIC: Drumul Matasii A FOST REINITIAT! PRIMUL TREN pe ruta China - Marea Britanie a ajuns la destinatie! (VIDEO)

Primul tren de marfa direct catre Marea Britanie Londra) lansat de recent de China a ajuns la destinatie, informeaza Agora. Trenul a plecat de pe 1 ianuarie din orasul Yiwu, din estul Chinei de unde a.

CINCI barbati s-au LUPTAT pentru Afrodita din Dambovita. Cel mai sifonat a iesit sotul. (VIDEO)

Batalia a avut loc intr-un bar din Dimbovita si cel mai sifonat a iesit sotul, aflam din Adevarul. Muza cu un sot regulamentar de 41 ani avea inca trei pretendenti cu varste.

CINCI barbati s-au LUPTAT pentru Afrodita din Dambovita. Cel mai sifonat a iesit sotul (VIDEO)

Batalia a avut loc intr-un bar din Dimbovita si cel mai sifonat a iesit sotul, aflam din Adevarul. Muza cu un sot regulamentar de 41 ani avea inca trei pretendenti cu varste.

Doua companii infiintate de romani au creat un program software pentru spitalele din SUA

Doua companii infiintate de romani au creat o aplicatie pentru sistemul de sanatate, implementata in doua dintre cele mai mari spitale din Chicago. Platforma inovatoare permite monitorizarea precisa a utilizarii si locatiei echipamentelor medicale si.

CA a prezentat colectia pentru Primavara/Vara 2017

Peste 80 de jurnalisti, bloggeri si iubitori de moda au descoperit ieri colectia C&A si CLOCKHOUSE by C&A pentru Primavara/Vara 2017. Locatia atent aleasa restaurantul Sharkia Glasshouse din incinta ParkInn by Radisson Bucharest), standurile cu mirodenii si bunatati de la SOLARIS dar si setup-ul evenimentului au avut menirea sa transpune invitatii intr-un bazar oriental, tema evenimentului fiind Style Bazaar by C&A.

Alina Gorghiu, aliat de incredere al PSD: Senatoarea a fost singurul liberal care a votat pentru RESTAURATIA din Sanatate (FOTO)

Senatul a respins in sedinta de marti Ordonanta de Urgenta 79/2016, data in noiembrie de catre guvernul condus de Dacian Ciolos. Actul normativ prevedea schimbari in privinta selectarii.

VIDEO Directorul filmat beat in birou, in timpul serviciului, a fost demis. Ce explicatie are pentru imaginile aparute in presa

Directorul Muzeului de Etnografie si Arta Populara Baia Mare, Ilie Gherhes, a fost filmat in biroul sau in timp ce se afla in stare de ebrietate avansata si, mai mult, ii mai cerea alcool unei angajate.

Lumea politica este in doliu. Un fost deputat de Gorj a incetat din viata din cauza gripei

Veste trista din plitica. Fostul deputat de Gorj Costantin Severus Militaru a incetat din viata, la Insitutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta. Fotul deputat a murit din cauza unei.

Imaginile care au speriat internetul: Un aligator urias a fost filmat la o rezervatie naturala din Statele Unite (VIDEO)

Un filmulet video care a fost postat pe internet duminica seara a fost rapid inconjurul lumii atragand reactii diverse din partea celor care l-au urmarit. Pe imagini apare un aligator urias care ar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )