Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fost judecator, retinut intr-un dosar in care este anchetat un alt magistrat de la Curtea de Apel Iasi

Antena3 Antena3,
Fost judecator, retinut intr-un dosar in care este anchetat un alt magistrat de la Curtea de Apel Iasi

00 - Un fost judecator de la Pascani a fost retinut de procurori pentru trafic de influenta intr-un dosar in care este anchetat si un alt magistrat de Curtea de Apel Iasi. 40 - Avocatul. continuă pe Antena3

Fost vicepresedinte al CJ Prahova, audiat la DNA intr-un dosar disjuns din cel al cumnatului lui Ponta

Fostul vicepresedinte al CJ Prahova, Adrian Semcu, este audiat, miercuri, la DNA, intr-un dosar disjuns din cel al cumnatului lui Victor Ponta Iulian Hertanu. in acest dosar, Semcu este acuzat trafic de influenta legat de contractele cu firma Romair Consulting.

Sapte persoane, retinute intr-un caz care vizeaza eliberarea a fratilor Camataru

Sapte persoane au fost retinute in urma perchezitiilor facute de procurorii DNA intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie privind interventii la judecatori, pentru eliberarea din arest a lui Vasile.

Perchezitii in Vaideeni, intr-un dosar privind deturnarea unor licitatii publice

Politistii au descins astazi la domiciliile mai multor persoane din comuna Vaideeni, intr-un dosar privind deturnarea licitatiilor publice. Prejudiciul cauzat statului depaseste 400 000 de euro.

Perchezitii in Bucuresti si alte sapte judete intr-un dosar de evaziune fiscala: 60 de suspecti vor fi dusi la audieri

Politistii fac peste 100 de perchezitii domiciliare la aceasta ora in Bucuresti si alte sapte judete intr-un dosar de evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse, doua centre comerciale.

Letonia: Doi rusi, arestati dupa ce au fost prinsi intrand intr-o baza militara

Doi activisti rusi au fost arestati vineri in Letonia dupa ce au fost prinsi intrand intr-o baza militara, informeaza Reuters. Cei doi s-au catarat miercuri pe un zid al bazei Adazi, purtand steagul.

O strada din Craiova care este de doi ani in reabilitare obliga oamenii sa mearga cu masti pe fata pentru protectie impotriva prafului

Locuitorii Craiova sunt nevoiti sa poarte masca de protectie atunci cand trec pe strada din Bariera Valcii care este in reabilitare de doi ani, scrie Digi 24. Oamenii se plang ca din cauza prafului nici nu.

Iasi: Perchezitii DIICOT, intr-un dosar de evaziune fiscala si trafic de influenta in care este vizat si un judecator al Curtii de Apel Iasi

Unsprezece perchezitii ale DIICOT au avut loc sambata in Iasi, intr-un caz de evaziune fiscala si trafic de influenta, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, e vizat si un judecator al Curtii.

Un fost judecator, un politist si alti doi suspecti, retinuti in urma audierilor de la DIICOT Iasi

22 - Fostul presedinte al Judecatoriei Pascani Viorel Maftei, un politist si alte doua persoane au fost retinuti, sambata seara, in urma audierilor de la DIICOT Iasi, in timp ce judecatorul Dan .

DNA a inceput urmarirea penala impotriva senatorului Lucian Iliescu si deputatului Marin Anton, intr-un dosar privind fapte de coruptie

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de senatorul Lucian Iliescu, primar al municipiului Giurgiu la data faptelor, si deputatul Marin Anton, intr-un.

Incendiu intr-un tren care circula pe ruta Bucuresti - Fetesti: 80 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

Panica intr-un tren regio care circula joi dimineata pe ruta Bucuresti - Fetesti. 80 de pasageri au fost evacuati dupa ce un incendiu a izbucnit la al doilea vagon de dupa locomotiva, informeaza B1 TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )