Libnet.ro
UNICEF

13:00

O strada din Craiova care este de doi ani in reabilitare obliga oamenii sa mearga cu masti pe fata pentru protectie impotriva prafului

B1 B1,
O strada din Craiova care este de doi ani in reabilitare obliga oamenii sa mearga cu masti pe fata pentru protectie impotriva prafului

Locuitorii Craiova sunt nevoiti sa poarte masca de protectie atunci cand trec pe strada din Bariera Valcii care este in reabilitare de doi ani, scrie Digi 24. Oamenii se plang ca din cauza prafului nici nu. continuă pe B1

VIDEO Ford a fabricat motorul cu numarul 400.000 la uzina din Craiova

Ford a fabricat motorul cu numarul 400. 000 la fabrica din Craiova unde productia a inceput in lunai mai 2012. Motorul cu numarul 400. 000 este un EcoBoost de 1 litru cu 125 CP care a fost livrat la fabrica Ford de la Saarlouis Germania) pentru a echipa un model Focus Titanium Deep Impact Blue, in 5 usi.

A suportat batjocura colegilor de scoala timp de mai bine de doi ani. Motivul pentru care acest baietel si-a lasat parul lung

In urma cu mai bine de doi ani, un baietel din Florida, SUA, a vazut la televizor reclama unei campanii promovate de St. Jude Childrens Research Hospital pe tema copiilor bolnavi de cancer, care l-a inspirat sa.

SURSE - DNA a solicitat toate inscrisurile din 2014-2015 de la Comisia comuna de Statut din parlament, in dosarul lui Sova, in care este inculpat si Victor Ponta/ Membrii comisiei ii cer ministrului Justitiei sa ia masuri

Directia Nationala Anticoruptie a transmis Comisiei permanente comune pentru Statutul deputatilor si senatorilor o solicitare pentru toate inscrisurile din anii 2014-2015 privind activitatea comisiei, care vine din partea procurorului Jean Uncheselu, cel care instrumenteaza dosarul lui Dan Sova in care este inculpat si premierul Victor Ponta, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. Aceasta solicitare este considerata ilegala de membrii comisiei si drept urmare a fost redactata o adresa ce urmeaza sa fie transmisa ministrului Justitiei, in care se precizeaza ca deputatii si senatorii nu pot fi trasi la raspundere pentru vot sau decizii politice.

Barbat cercetat, dupa ce a inselat 13 persoane. Care este prejudiciul

Un barbat in varsta de 38 de ani din Turda, judetul Cluj, este cercetat de politisti pentru ca a inselat 13 persoane cu privire la executarea unor lucrari de termoizolare a locuintelor.

PNL renunta la mitingul din ziua motiunii. Care este motivul

PNL renunta la a mai participa la lantul uman de vineri si va face un miting in iunie in Bucuresti, spune Vasile Blaga. Acesta a declarat ca motivul pentru care PNL a decis sa renunte la lantul uman care ar fi.

Sedinta de Guvern a fost AMANATA cu doua ore. Care este motivul

Sedinta de Guvern, programata initial pentru ora 12. 00, a fost amanata cu doua ore, din cauza unor probleme tehnice legislative.

Noul Renault Kadjar, disponibil in Romania. Care este pretul de pornire

Renault a anuntat preturile noului sau SUV Kadjar pentru piata din Romania. Fratele lui Nissan Qashqai, Kadjar a fost lansat in premiera mondiala in Spania si va putea fi cumparat si din Romania la un pret de pornire de 18. 200 euro.

Cinci morti in incendiul de langa Kiev. Care este situatia de la depozitul de carburanti

De mai bine de 24 de ore, cateva sute de pompierii se lupta cu incendiul care a distrus partial un depozit de carburanti din apropiere de Kiev. Trei membri ai echipelor de interventie si-ar fi pierdut deja viata.

Antenele, B1, Realitatea, RomaniaTV, ATENTIONATE de CNA. Care este motivul

Antena 1, Antena 3, B1 TV, Realitatea TV si Romania TV au fost atentionate de Consiliul National al Audiovizualului, din cauza ca nu interpreteaza in limbajul mimico-gestual si prin titrare sincron cel putin 30 de minute din programele de stiri, pentru a ajuta persoanele cu deficiente de auz sa aiba acces la informatii de actualitate.

Caitlyn Jenner, data in judecata dupa schimbarea de sex. Care este motivul

Dupa ce a primit numeroase critici pentru transformarea de sex, fostul campion olimpic la atletism, Bruce Jenner, acum, Caitlyn, a fost dat, luni, in judecata. Procesul a fost intentat de o femeie implicata in accidentul pe care transsexualul l-a provocat pe autostrada Pacific Coast, in februarie.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )