Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un fost mijlocas din Liga 1, probleme mari cu legea. A ajuns dupa gratii

Antena3 Antena3,
Un fost mijlocas din Liga 1, probleme mari cu legea. A ajuns dupa gratii

Tiberiu Serban 41 de ani), fost fotbalist din Liga I, a ajuns la inchisoare dupa ce a incalcat legea de nenumarate ori. Initial fusese plasat in arest la domiciliu, dar nu a respectat decizia si a iesit pe. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie! Extremistii din Liga Nordului intervin pentru salvarea bisericii folosite de romani, care urma sa fie transformata in moschee

Rasturnare de situatie in cazul bisericii din orasul italian Bergamo. Lacasul de cult, o fosta biserica catolica, folositin prezent de comunitatea ortodoxa romana din orasul italian, a fost.

Klaus Iohannis a fost externat din spital. Presedintele a fost operat la umarul stang

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat, vineri, dupa ce joia suferit o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme. Iohannis a fost internat la.

Radu Tudor, despre CEx: Se amana din cauza problemelor mari de la varful partidului

Jurnalistul Radu Tudor a scris pe blogul personal despreComitetul Executiv al PSD, care se amanadin cauza tensiunilor din partid. Informatii de ultima ora din PSD arata ca relatia la.

UPDATE Iohannis a fost externat din spital, dupa operatia la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat vineri de la Spitalul Militar, dupa ce a fost operat la umarul stang in cursul zilei de joi, informeaza Digi 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )