Libnet.ro
UNICEF

14:45

Fost ostatic al gruparii extremiste Statul Islamic: Sa ceri mila este cel mai rau lucru pe care il poti face. Este o prostie

Hotnews Hotnews,
 Fost ostatic al gruparii extremiste Statul Islamic: Sa ceri mila este cel mai rau lucru pe care il poti face. Este o prostie

Un ostatic francez, retinut timp de 10 luni de catre militantul britanic cunoscut sub numele de Jihadi John, a vorbit cu reporterul BBC despre perioada petrecuta in captivitate si interactiunile sale cu Statul Islamic. continuă pe Hotnews

Organizatia islamista nigeriana Boko Haram jura credinta gruparii jihadiste Statul Islamic

Organizatia islamista nigeriana Boko Haram, care a fost inlaturata din mai multe orase din nord-estul Nigeriei de o forta multinationala, a jurat credinta gruparii jihadiste Stat Islamic, intr-un mesaj.

Jihadistii de la Statul Islamic REPETA executiile ostaticilor pentru a-i determina sa se relaxeze in fata camerelor

Rapitorii din cadrul gruparii Statul Islamic SI) fac repetitii de rutina cu executiile ostaticilor, pentru a-i determina sa se relaxeze in fata camerelor de luat vederi, dezvaluie un fost membru al.

Organizatia islamista nigeriana Boko Haram jura credinta gruparii jihadiste Stat Islamic

Organizatia islamista nigeriana Boko Haram, care a fost inlaturata din mai multe orase din nord-estul Nigeriei de o forta multinationala, a jurat credinta gruparii jihadiste Stat Islamic, intr-un mesaj audio postat sambata pe Twitter, relateaza Mediafax citand Associated Press.

Directoarea UNESCO: Distrugerea unor orase antice din Irak de catre Statul Islamic este o crima de razboi

Distrugerea orasului antic Nimrud, din nordul Irakului, de catre gruparea jihadista Statul Islamic este considerata o crima de razboi de directoarea UNESCO, Irina Bokova, aceasta precizand ca unele dintre statuile sitului arheologic au fost luate cu camioane, probabil pentru a fi vandute ilegal, potrivit Associated Press AP).

Statul Islamic a executat 20 de persoane, in nordul Irakului

Gruparea Statul Islamic SI) a executat 20 de persoane care voiau sa se angajeze intr-o militie care lupta impotriva jihadistilor in provincia Kirkuk, au anuntat luni autoritatile irakiene, relateaza AFP.

Munca, dragoste si aventura: Acestea sunt promisiunile gruparii Statul Islamic pentru tinerele care vor sa i se alature

Gruparea Stat Islamic le promite tinerelor occidentale dornice sa i se alature ca in asa-numitul sau califat din Siria si Irak vor avea parte de munca, aventura si chiar dragoste. La inceput, propaganda.

Teroristii de la Statul Islamic, invinsi de armata irakiana. Un oras a fost recuperat de autoritati, dupa luni intregi de lupte

Armata americana a anuntat ca fortele irakiene au recucerit, dupa mai multe luni de confruntari, orasul al-Baghdadi din vestul Irakului, care fusese ocupat de luptatorii gruparii Stat Islamic, scrie Associated.

Jihadistii de la Statul Islamic au inceput sa demoleze orasul antic Hatra, din nordul Irakului

Oficiali irakieni din orasul Mosul au declarat sambata ca militantii gruparii Stat Islamic au inceput sa demoleze orasul antic Hatra, din nordul Irakului, intr-o campanie menita sa inlature simbolurile.

Un dezertor din Statul Islamic povesteste cum ucide calaul John Jihadistul victimele

Un fost membru al Statului Islamic a vorbit in exclusivitate cu Sky News despre influenta nefasta a calaului John Jihadistul si despre cum a fost martorul uciderii ostaticului japonez Kenji Goto.

UNESCO acuza Statul Islamic de epurare culturala

Distrugerea orasului antic Nimrud, din nordul Irakului, de catre gruparea Stat Islamic este un act de epurare culturala care constituie o crima de razboi, iar unele dintre statuile sitului arheologic au fost luate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )